• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfaholicy ze Starachowic :)

Jestem za. Co prawda w sobotę mam zamiar jechać do Krakowa ale może bym się wyrobił.

Widzę, że ostatnio koledzy się nie odzywają. Jak pisałem wcześniej jadę do Krakowa w sobotę i mogę się nie wyrobić. W niedziele mam wolne wiec też można się spotkać.

Wielkie podziękowania dla Patryka (stawu) za pomoc. To jest kolega na którego można liczyć. Dziś mi bardzo pomógł za co mu bardzo dziękuje. PS. Szybki działają aż miło:P

Hej a może 11.11 mały spocik? Wolne jest i tak kolo południa moglibyśmy się spotkać:) może frekwencja byłaby wyższa:cool:

Alfaholicy z Mirca pozdrawiają czerwcowego i jego Alfę :D Dostajesz ostrzeżenie nr 2 za nieumycie auta ! :)
attachment.php

Załączniki

• hehehe.jpg
    hehehe.jpg
    99.9 KB · Wyświetleń: 226
Eee no bella byla nawoskowana i umyta no...ale dzień wcześniej byłem w trasie...:-(

Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2

Hej wybiera się ktoś jutro do Cedzyny? Organizowany jest spot. Ja pewnie pojadę ale sam? Znajdzie się jakiś chętny?

Spot Walentynkowy:) Co sądzicie?:)

ZAPRASZAMY:))) Koniecznie zabierzcie ze sobą swoje Walentynki...Emotikon smile (Termin nie jest pewny na 100%)

attachment.php

Załączniki

• Alfa walentynki.jpg
    Alfa walentynki.jpg
    325.8 KB · Wyświetleń: 131
Dobre, większego walentynkowego banera nie dało się wrzucić? Może się pojawię w sobotę. Gdyby tylko więcej chętnych było.

Dobre, większego walentynkowego banera nie dało się wrzucić? Może się pojawię w sobotę. Gdyby tylko więcej chętnych było.

Ja będe Piotrek, może jego brat Paweł plus te 4 także może coś się uda:) Nie podoba Ci się mój baner nad którym siedziałem wczoraj aż 10 minut?:(

Raczej 4 AR będą na pewno :) (czyli stara ekipa)

I gitara!:)

Amortyzatory
Powrót