Alfaholicy ze Starachowic :)

Panowie i Panie, jest propozycja zrobienia spota w Kielcach :) są dwa terminy do wybrania :) 7/14 września

Hej, wybieracie się do Kielc 14.10? Jeżeli tak to musimy się zgadać, żeby grupką pojechać :cool:

Zapraszamy na spot 7 września który odbędzie się w Kielcach o godzinie 15 jeżeli ktoś posiada facebook'a proszę sie o dodawanie do wydarzenia a Ci co nie posiadają będą bazować na informacji która jest podana na początku posta https://www.facebook.com/events/699809520099758/
co do 14 września prawdopodobnie spot będzie organizowany (niestety mnie nie bedzie 14 więc organizacją się nie zajmuje, może ktoś przejmie pałeczkę i będzie wszędzie pisał jak to będzie wyglądało) także pytaj cie tu i na facebook'u

Witam,
Wybieracie sie na spota w niedziele do Kielc? Jesli tak to mozna sie zgadac na targowicy np. o 14stej iruszyc grupa. Pisac kto sie zjawi. :)

Ja będe chyba jechał ze Starachowic, napiszcie co i jak i o której to może się podepnę.

Cholercia dzisiaj się dowiedziałem, że muszę być w niedziele w pracy na 2 zmianę. Lipa na maxa wiec na mnie nie liczcie a szkoda bo dawno się nie widzieliśmy:(

Witam,
ja jutro melduje sie o 14stej na targowicy. Czekam 10-15 minut i jade do Kielc. Jesli ktos chce sie dolaczyc to zapraszam. :)

Pozdrowienia dla czerwcowego, który zrobił sobie wycieczkę po Starachowicach za nami :)
156-tka braciszka żuko86

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• alfy.jpg
    alfy.jpg
    69.4 KB · Wyświetleń: 145
  • aflydwie.jpg
    aflydwie.jpg
    63.3 KB · Wyświetleń: 147
Fajnie było się spotkac! :) 156 super! Jak na swój wiek świetnie utrzymana. Pozdrawiam chłopaki:-)

Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2

To może Panowie zorganizujemy jakiś spocik póki jest jeszcze ,,ciepło"?:)

Czerwuś, musisz częściej robić sobie takie wycieczki :) Wpadnij do mnie na kompa, zobaczymy co w trawie piszczy :)

To organizujemy się Panowie i w sob na targowicy :) I w ogóle ile osób będzie się pisało?

Jutro mam zawalony dzien ale moze bym znalazł luke w godz 14-16 ale nie obiecuje nie patrzcie na mnie. Co do kompa to chyba wole tam nie zagladac :D

Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2

Byłem o 16 ale nikt nie przyjechał. Trudno ale musimy się ugadać konkretnie póki jeszcze ładna pogoda jest ;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót