Alfaholicy ze Starachowic :)

Kurde no, nie mam kiedy jej umyc i odkurzyc:( a Ty nie parkuj tam pod termatexem bo rysuja auta:)

Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2

Nie ma gdzie parkować :D Coś kojarze jak mówiłeś, że pracujesz na odlewni, prawda ? Mam tam jeszcze tydzień praktyk to może uda się pogadać :)

No dokladnie na odlewni:) gdzie dokladnie masz praktyki? Na jakim dziale? Byles może z ta wycieczka po odlewni w tym tygodniu? Parkuj tu gdzie ja:)

Panowie proponuje zlocik w przyszłym tygodniu w weekend:)

A to taka sytuacja z wczoraj:
uploadfromtaptalk1401010087125.jpg

A tu siostry jedna za drugą:
uploadfromtaptalk1401010167184.jpg

Jeszcze jedna sytuacja z wczoraj tym razem z mojej 147;)

uploadfromtaptalk1401010282214.jpg

W poniedziałek będę na modelarni, wtorek i środa u Panów od CADów w biurowcu. Tam raczej mnie nie było, wycieczkę mieliśmy w połowie kwietnia a od tygodnia mamy praktyki :) Tam nigdy nie ma miejsca żeby zaparkować :)

Dopiero 200? To dopiero dotarta, ja dobijam do 209k :D
attachment.php

Załączniki

• licznik.jpg
    licznik.jpg
    34.2 KB · Wyświetleń: 170
Ostatnia edycja:
EEEE to nie moje rejony:) ja mam w tym tygodniu 3 zmianę...:/ kurde już wiem jakie będzie moje nastepne autko:) Miałem wahania czy 156 fl czy 159, ale teraz już wiem że będzie Brera:) No i popatrz ponad 200 tys a panewki na swoim miejscu i dają radę a to przecież TS...co prawda nie 2.0, no ale...jakby człowiek wierzył w te wszystkie pierdzieluchy to chyba by na piechote chodził:)

Idzie jak kuna w rzepak :D 2 paki w 4 osoby na pokładzie daje rade, więc nie jest źle :) Brera piękne auto, dorwać taką z 2.4 JTD to baaaaajka. A tak btw to gdzie Cie można spotkać na odlewni ? :)

Cześć wszystkim! Mam pytanie odnośnie Alfy Romeo 166 ze Świętokrzyskiego, a konkretnie ze Starachowic. Czy ktoś zna ten egzemplarz? Mam do Starachowic blisko 200 kilometrów i nie chciałbym jechać na darmo szczególnie, że u siebie w okolicy oglądałem już trzy sztuki i delikatnie mówiąc trochę się spaliłem, a tutaj 200 km to sporo biorąc pod uwagę, że miałbym jechać na darmo. :(

Starachowice: http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-4-jtd-C33282866.html

Jeśli ktoś ma ze Świętokrzyskiego blisko do Końskich i zna ten egzemplarz również prosił bym o jakieś informacje.

Końskie: http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-166-2-4-jtd-sprzedam-zamiana-CID5-ID58ECl.html#e0c1b8ce07

Idzie jak kuna w rzepak :D 2 paki w 4 osoby na pokładzie daje rade, więc nie jest źle :) Brera piękne auto, dorwać taką z 2.4 JTD to baaaaajka. A tak btw to gdzie Cie można spotkać na odlewni ? :)

Na mausach:) ta brerka ma wlasnie 2.4 jtd 210 koni

Na mausie byłem w poniedziałek i wtorek. Kamil pokazał nam trochę sprzętu, ogólnie macie tam wesoło :)

Cześć wszystkim! Mam pytanie odnośnie Alfy Romeo 166 ze Świętokrzyskiego, a konkretnie ze Starachowic. Czy ktoś zna ten egzemplarz? Mam do Starachowic blisko 200 kilometrów i nie chciałbym jechać na darmo szczególnie, że u siebie w okolicy oglądałem już trzy sztuki i delikatnie mówiąc trochę się spaliłem, a tutaj 200 km to sporo biorąc pod uwagę, że miałbym jechać na darmo. :(

Starachowice: http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-4-jtd-C33282866.html

Niewidziałem jej w Starachowicach, średnio się znam. Gdyby ci bardzo zależało to może w parę osób udało by się podjechać i sprawdzić.

Na mausach:) ta brerka ma wlasnie 2.4 jtd 210 koni

Widzę, że zainteresowanie AR rośnie:cool: Co do spokania to wstępnie przyszły weekend mi odpowiada:lol:

Niewidziałem jej w Starachowicach, średnio się znam. Gdyby ci bardzo zależało to może w parę osób udało by się podjechać i sprawdzić.

Niebawem jadę sprawdzić jeszcze jedną z okolicy. Jak będzie nie wypał to się odezwę.

Na mausie byłem w poniedziałek i wtorek. Kamil pokazał nam trochę sprzętu, ogólnie macie tam wesoło :)

Skoro byles w te dni to musiales mnie widziec mialem pierwsza zmiane:) stałem na pierwszym malym mausie:)

Panowie i mam nadzieję Panie proponuje wstępnie sobotę o 18-19 na targowicy:)

A co tam sie będzie dzialo?

Akurat wypad do muzeum mi nie pasuje :( ale na 18 na targowicy jak najbardziej. Musimy się umówić konkretnie.

No ja też zbytnio nie mam przekinanua co do muzeum ale ok...dobra szybka piłka deklarykemy sie kto będzie o 18 na targowicy.

No ja też zbytnio nie mam przekinanua co do muzeum ale ok...dobra szybka piłka deklarykemy sie kto będzie o 18 na targowicy.

Jak będziemy tylko we dwóch to nie ma sensu :( szkoda specjalnie wyciągać samochód:P

Wyglada na to że będziemy we dwóch...

Amortyzatory
Powrót