• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy Lubin i okolice

Cześć wszystkim kiedy wreszcie znowu spotkamy się koło Tesco:cool:

cześć ja też jestem chętny jak będzie spotkanie

jak mi w miare szybko zrobia autko to tez bede chetny

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

jest w lubinie lub okolicy ktos kto programowa wywala egr ?

Czy ktoś z Lubina, posiadający AR 159, mógłby mi na żywo pokazać daszek przeciwsłoneczny? Chciałabym sprawdzić czy pasuje do mojego auta, bo kupno od GT graniczy z cudem. Ponoć od 159 podejdzie, ale nie będę się wbijać w koszty zanim nie sprawdzę.

jak cos to tez moge , teraz i tak stoi w garazu takze jakby Ci sie chcialo to bys musial tylko podjechac do osieka ;) pzdr

Czy ktoś z Lubina, posiadający AR 159, mógłby mi na żywo pokazać daszek przeciwsłoneczny? Chciałabym sprawdzić czy pasuje do mojego auta, bo kupno od GT graniczy z cudem. Ponoć od 159 podejdzie, ale nie będę się wbijać w koszty zanim nie sprawdzę.

a czy przypadkiem owy daszek nie podejdzie od AR 147, ponieważ wnętrze jest jakby żywcem właśnie z niej przeniesione.

Monika - jeszcze raz dziękuję.
Zielu - muszę sprawdzić, bo od 159 niestety nie podchodzi. Póki co, zainwestowałam w dobre okulary;)

Nie ma sprawy. Na pw numer telefonu do gościa, o którym rozmawiałyśmy.

Amortyzatory
Powrót