Alfaholicy Lubin i okolice

w zainstalowaniu ich, miałem kiedyś płytke ale gdzieś się zapodziała, nie wiem czy jest potrzebna czy nie

Odezwij się do mnie na GG do mnie zrobimy to zdalnie przez TeamViewer :) bez wychodzenia z domów:0

a jam mam Windowsa 8 czy tez da rade zainstalować?

nie dowiesz się jak nie spróbujesz, nie masz innego wyjścia.

przyznam że jestem zielony w tych tematach, jak narazie nie dałem rady:(

Ktoś mi pomoże zrobić logi dynamiczne mam kabel, lapa i jestem z Legnicy. 2.4JTD, 150KM

Panowie Alfa 156 1.9jtd 115 oczekuje w Lubinie na zmianę oleju.
Kogo polecicie i ile płąciliście za olej z filtrami olej, paliwo, powietrze?

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam
Marcin

Ścinawska 10, 59-300 Lubin Pomykała F.h.u

naprzeciw opony express

Naprawdę polecam mili pracownicy i darmowa włoska pachnąca kawusia :)

Andrzej78500, fajnie że chcesz pomóc innym, ale nie odgrzebuj starych postów.

a moze znacie kogos od turbin ? mam problem od wczoraj sie nie zalacza , elektrycznie wszystko ok , obawiam sie ze trzeba bedzie zregenerowac , dlatego szukam moze polecicie kogos

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

a moze znacie kogos od turbin ? mam problem od wczoraj sie nie zalacza , elektrycznie wszystko ok , obawiam sie ze trzeba bedzie zregenerowac , dlatego szukam moze polecicie kogos

EMP-Turbo z Wrocławia

dzieki , a jest moze cos bardziej na miejscu ? chodzi mi o kompleksowe rozwiazanie wraz z demontazem i montazem

W Niemstowie przy glownej ulicy co prawda nie specjalizuja sie z turbosprezarkach (to jest ogolny warsztat), ale oni maja wiedze kto, za ile i jak zrobi Ci te turbo.

na miejscu? to ja miałem rozbieraną i zakładaną turbinę u Żygadły, a oni wysyłali do regeneracji. Wstawiałem aby ocenili czy turbina jest dobra bo trochę puszczała oleju i jakiś dziwny hałas wychodził z jej okolic, no i bardzo kopciła przy przygazowaniu. Dali ją do regeneracji, niby oleju już nie puszcza i nie ma hałasu, ale kopciła dalej dopóki nie znalazłem dziury w gumowej rurce IC => silnik. Generalnie od 1,5 roku nic się nie dzieje. Cena około 1,5 tys pln.

Ostatnia edycja:
dziękuje :) będę próbowal

Amortyzatory
Powrót