• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy Lubin i okolice

trzeba rezerwować miejscówkę, ponieważ zwłaszcza w sezonie zimowym duuużo ludzi tam jeździ, kolega tam jeździ.

Ostatnia edycja:
W taką pogode to psa się nie wygania na dwór:D a tych chcesz wystawać przy furach :D w taką pogodę to ja proponuję spotkać się wypić piwo etc.;) i pogadać w ciepłym pomieszczeniu

dokładnie, szaleństwo .....

w taka pogode alfy z garazu nie wyciagam nawet :)

ja wykonuje wyjścia z domu tylko jak muszę. Dzisiejsze 3 *C mnie zmroziło.

Ja bym raczej powiedział, że zamarzł :)
... razem z naszymi autami :D

Panowie Alfa 156 1.9jtd 115 oczekuje w Lubinie na zmianę oleju.
Kogo polecicie i ile płąciliście za olej z filtrami olej, paliwo, powietrze?

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam
Marcin

wymiana oleju to żadna filozofia, raczej kwestia ceny, ja zawsze wymieniam w punkcie ul. Stary Lubin bodajże nazywa to się ATH-Serwis.

poszukuję chętnego do zainstalowania mi kabelków(elm 327 OBD II, VAGKKL) na laptopa, czekam na info

w zainstalowaniu ich, miałem kiedyś płytke ale gdzieś się zapodziała, nie wiem czy jest potrzebna czy nie

Amortyzatory
Powrót