• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy Lubin i okolice

Panowie poszukuje elektryka Głogów Lubin Polkowice co mi ogarnie 159 :)

No właśnie o to chodzi.. miałem przygody z elektrykami w innym aucie i źle ich wszystkich wspominam. Tu mam kilka rzeczy do zrobienia i nie chce się znów wkurzać. Myślę że zaryzykuję i się tam wybiorę w przyszłym tygodniu. Dzięki Bardzo ! :-)

Witam Wszystkich po dłuższej przerwie.

Po 5 latach rozłąki z Alfa 156 i przygodą z dwoma Citroenami C5 (obecnie C5 X7 2009 do sprzedania) myślę o powrocie do włoskiej myśli technicznej.

Pytanie i prośba czy jakiś właściciel AR 159 z Lubina z motorem 1.9 jtd 120 lub 150km znalazł by chwilę żeby zamienić słowo i zrobić krótką jazdę zapoznawczą?

Poza krótka jazda AR159 w automacie (jak dla mnie dramat) nie miałem okazji zasiąść za kółkiem a chciałbym się finalnie przekonać o decyzji.

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam
Marcin

Ja będę swoją 2.4 sprzedawać.... :P lada dzień

Witam. U nas w okolicy nic się nie dzieje ?

Może jakiś spocik trzeba zorganizować albo zlot dolnośląski.

Spotować już nie ma z kim. Jedynie Wrocław coś pod mostem milenijnym walczy

Ktoś z okolic posiada Stelvio? Chciałbym zobaczyć jak z miejscem wewnątrz auta.

Amortyzatory
Powrót