• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy Lubin i okolice

Aktualna lista osob piszaca sie na grilla 17.05. na godzine 15 :

-Monika
-Michal666
-gaco2ouf
-Dawidku11
-mierzeja11
-Olaf (Krzysiek mówił, że Olaf mówił, że będzie :P)
-Cinek (moze)
-Patrycja (szkoła poszła w odstawkę) :D

dopisywac sie ludziska!! ;)

Ostatnia edycja:
Jeszcze Olaf. Krzysiek mówił, że Olaf mówił, że będzie :P

piszę, się piszę również :) wprawdzie szkołaaa...ale :D:D, proszę tylko o więcej szczegółów - kto ma grilla? przywozimy kiełbaski wszyscy ? czy to jakiś ośrodek z noclegiem ? czy robimy tylko grilla bez piffka ( kierowcą sama sobie jestem :):):) ) pewnie jeszcze coś wymyślę i dopiszę - nooo... węgiel, brykiet jak kupujemy ? czy zwołujemy naradę wojenną i ustalamy np. dwie osoby odpowiedzialne za zakupy a potem się rozliczamy ?

qrcze, nie wiem jeszcze czy w pracy nie będę :(

Pada, jutro też ma padać. Przekładamy na 24.05.?

no pogoda nie sprzyja tez jestem za przelozeniem :)

z tego co zapowiadaja toma padac deszcz, ale w niedziele ma byc pogoda, ale jakby jutro bylo jednak cieplo to ja jestem za;)

Robił ktoś może w Lubinie remont silnika? Możecie kogoś polecić kto zna się na rzeczy i zrobi to dobrze?

Robił ktoś może w Lubinie remont silnika? Możecie kogoś polecić kto zna się na rzeczy i zrobi to dobrze?

Zapraszam do Legnicy nie jednego TS'a już remontowaliśmy;) JTD też bezproblemowo

teddy robicie zawieche ? cos mi piszczy i stuka :>

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

po wypłacie odwiedze :)

Szukam kogoś bliżej. Zawieszenie robi mój mąż w naszych dwóch alfach. Próbowałam go namówić na silnik, ale mówi, że nie ma warunków:( Szukam więc dalej....

Ja tylko przypomnę że fajnie wspomnieć że jesteście z forum :). chyba że ramki wiszą. Zawsze milej pomaga się forumowiczom :)

gdzie miesci sie ten wasz warsztat i w jakich godz? czy trzeba sie umawiac ? chetnie bym podjechał z tym moim zawieszeniem na poczatku lipca

gdzie miesci sie ten wasz warsztat i w jakich godz? czy trzeba sie umawiac ? chetnie bym podjechał z tym moim zawieszeniem na poczatku lipca

W stopce mam adres do FB tam jest pełen adres z danymi kontaktowymi

Amortyzatory
Powrót