Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jestem bardzo zajako ze te spoty takie nijakieto proponuje nastepny po zlocie zrobic integracyjny
jakis grill i piwko, albo lokal wieczorowa pora etc
moze towarzystwo szybciej sie zintegruje
No, ale żeby nie zmieniać tematu- czy w czwartek za tydzień mimo święta, planowany jest jakiś spot? Zjawiłbym się w końcu bo już rok mam auto, a nawet słowa nie zamieniłem z lubińskimi miłośnikami Alfiątek
Jesli tylko na czwartek to mogę Ci pożyczyć swojąJa w tamtym tygodniu nie dałem rady pojawić się na spocie i w ten czwartek też nie będę miał jak. No chyba, że ktoś będzie miał pożyczyć kierownicę
do 156fl bo moja bella na tydzień zostaje jej pozbawiona
, a od BMX-a nie pasuje
![]()
Obawiam sie, że nie zasłuzyła, ale wiesz jak jest1kolo2 ale wtedy usidlisz swoją, nie wiem Ka-Ka czy Twoja AR zasłużyła na taki gest![]()
Jeszcze całkiem niedawno poleciłabym Ci Nowaka, ale troche sie ostatnio rozczarowałam. Z czystym sumieniem polecę jednak Zakład Roberta Stadnika z Chróstnika. Naprawdę rzetelny gość, robimy u niego 3 auta i złego słowa nie powiem. Faktem jest, że trochę woła, ale przestaliśmy oszczędzać na naprawach, bo w ogólnym rozrachunku naprawianie partactwa innych dużo drożej wychodzi. Całkiem niedawno reklamowalismy rozrząd w naszym słynnym ASO, bezskutecznie oczywiście, bo "ONI" zrobili wszystko na tip top. Samo się zepsułoWitam Panowie i Panie,
Po blisko 10 latach wrocilem do Lubina i nieco blądzę ze swoją zabawką.
Poleccie kogoś kto w Lubinie lub okolicy zajmie się odpowiednio zawieszeniem w AR156. Szykuje mi sie pomału przód do robienia.
Pozdrawiam z czerwonej SW na blaszkach PRA![]()
Chyba za późno napisałeś. Do jutra raczej nie ogarnie się spota. Chyba, że ostatnim razem uzgodniliście cykliczne co czwartekSpotykamy się jutro?