• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV Spider] Alfa Romeo SPIDER 916 by SCHNNAZZI

Nie no żartowałem xD

- - - Updated - - -

Barus aż taki dobry z włoskiego nie jestem. ?Jak przetłumaczyć suore?

Lasciatemi cantare... (to w ramach wstępu :D) ... Spideristi con piu' donne sempre meno suore... :D - wszystko masz przetłumaczone w tym linku, który podałem :D

CZYLI: SPIDERISTI (I.C.) W SPIDERRRARI ... PO WYNAJĘCIU GO NA WIECZORY PANIEŃSKIE ... Z KOBIETAMI CORAZ MNIEJ ŚWIĘTYMI ... :D

Lasciatemi cantare... (to w ramach wstępu :D) ... Spideristi con piu' donne sempre meno suore... :D - wszystko masz przetłumaczone w tym linku, który podałem :D

CZYLI: SPIDERISTI (I.C.) W SPIDERRRARI ... PO WYNAJĘCIU GO NA WIECZORY PANIEŃSKIE ... Z KOBIETAMI CORAZ MNIEJ ŚWIĘTYMI ... :D

Spiderristki :P
Barus jesteś bardziej zakręcony ode mnie :D

Ale z tego tematu straszny syf się zrobił. Chyba go zarzucę.

Wujek, lepiej skup się nad kontrolowaniem swoich wątków :P Bo też się niezły burdel zrobił :P ;)

Przyszły dwie naklejki - emblematy Alfa Romeo od kolegi wiertlo. Poczekają do wiosny na naklejenie :)

A w ogóle to z tymi naklejkami był dobry motyw :) bo odkąd przyszły od wiertla to cały czas leżały na stoliku w moim pokoju. No i raz wchodzi mój 3 letni siostrzeniec i tak w ciszy patrzy i patrzy na te naklejki. A ja siedziałem przed komputerem. I nagle mówi: "wujka Łalfa łomeło" :D hehe. Tak jak on wypowiada alfa romeo to po prostu mistrzostwo świata :D

Alfa dostała "nówkę" lusterko od kierowcy.
Cały kokpit rozebrany i czeka na nóweczki żaróweczki.
Zamówione dywaniki forumowe na lato.
Dzisiaj przyszły ramki chromowane.. jutro montaż :D

Alfa dostała "nówkę" lusterko od kierowcy.
Cały kokpit rozebrany i czeka na nóweczki żaróweczki.
Zamówione dywaniki forumowe na lato.
Dzisiaj przyszły ramki chromowane.. jutro montaż :D
Czemu klubowych nie zapakujesz? Ja w Irlandii śmigam na klubowych noi nie tylko Ja :)

Sam nie wiem czemu.... ;/
Co do ramek ostatnio w Lublinie widziałem BARDZO ładną blondynę w srebrnej AR 166 na klubowych ramkach. Robiły obie wrażenie :D

Amortyzatory
Powrót