• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV Spider] Alfa Romeo SPIDER 916 by SCHNNAZZI

A to byłeś Ty! :) hehe. Pamiętam Cię :) To życzę owocnych zakupów :) pochwal sie w przedsionku alfisty jak kupisz renault :)

Brawo ! :d :d :d
:P :P

Jestem na etapie dobierania aluminiowych felg. Na wiosnę musi już być nowy setup. Te co mam idą na sprzedaż. W sumie dwa komplety ze Spidera idą na sprzedaż (zima - lato), a w tej cenie kupuje jeden z oponami na lato. Mam już coś na oku, ale czekam aż pójdzie jeden komplet, żeby kaskę mieć i może akurat uda się kupić :)

No ale Spideristi to by chyba chodzilo o kierowce Spidera , a ja oceniałam jedynie auto

Lasciatemi cantare - Pozwólcie mi zaśpiewać
con piu' donne sempre meno suore - z kobietami coraz mniej "świętymi"

Amortyzatory
Powrót