drift-r
Nowy
- Auto
- AR 147 1.6TS Distinctive 2001
LPG macie pewnie tańszy niż w centralnej Polsce ale chyba nie jest tak tani, a 2.0 raczej nie pali poniżej 8l/100 gazu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Kupiona wczoraj i już opita!
mam nadzieję że zostało Ci pieniędzy na aparat i nie będą to zdjęcia mikrofalówką robione
Mam pyt. Co proponujecie?
Wyciągnąć aku i odpalić ją dopiero na wiosnę?
Czy odpalać co tydzień?
Zajebista fura tez chodzi mi po główce GTV ale koniecznie z "busso" pod maską,no ale czasem nie można mieć wszystkiegoJak załapie sie na kulig do was to musisz koniecznie nią zawitać ;0
Jak załapie sie na kulig do was to musisz koniecznie nią zawitać ;0
Zmieści się 20 piw i czipsy nad wodę
A dziękować dziękowaćGraty Schnnazzi! Niech wozi!!!
Haha o tak Nika męcz Qkiego. Może sprawi wam prezencikJak przypomnę sobie drogi w Suścu w tamtym roku jak robiliśmy kulig, to tylko saniami dało się bezpiecznie przejechać, takie "ubite i takie śnieżne koleiny"Także będzie się musiał porządnie nagimnastykować
Do tego Kinia obok i nic więcej nie potrzeba co?![]()
Tak mnie zachęciłeś, ze chyba sama pomyślę, albo:
![]()
Przewalam codziennie neta szukam czegoś konkretnego gdybym nie kupił 159 to śmigałbym zapewne GTA teraz ale rozsądek wziął góre bo tu w irlandii ubezpieczenie by mnie zabiło niestety ale czuje,że niedługo będzie V-ka w garażu stała tylko musze seja mamy sprzedać żebym miał miejsce w garażu.No właśnie nie można mieć wszystkiegotym bardziej że i tak tych aut jest kilkanaście w Polsce na sprzedaż. Więc pewnie ze setka jeździ po polskich drogach, a w busso to kilka w dobrym stanie
ale takie auto moim zdaniem kupuje się na lata, więc może warto wziąć i zrobić pod siebie już
Wolałbym latem cię przewieźć bez dachuuwierz mi zakochasz się w cabrio, a przede wszystkim w Spiderze
![]()
najgorzej jest pozbyć się tego kleju. Ja podgrzewałem szybę suszarką i powoli zdrapywałem. A to co zostało potraktowałem płynem do mycia naczyń i gąbką i wyszło gitSpider już zarejestrowany.
Jej numery to LBL 17696. Szkoda, że później nie poszedłem rejestrować, może trafiłbym na numer 17916
Teraz próbuję zdrapać stary hologram z szyby i przykleić nowy, ale strasznie ciężko to zdrapać(
Macie może jakiś sposób na te naklejki?? Bo przez godzinę zdrapałem około połowy i odpuściłem, a teraz została mi druga połowa całkowicie w rogu szyby. A w Spiderze szyba jest bardzo pochylona ;/ ehhh