Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
odświeżając temat to uważam że poziomowanie jest jak najbardziej na plus i działa dynamicznie podczas jazdy a nawet podczas przyspieszania i hamowania a spryskiwacze też są potrzebne dla tylko co nie pamiętają o tym żeby często myć lampy ale dla policji i diagnosty. Poziomowanie działa na obciążenie samochodu a nie na to czy jedziemy pod górkę czy nie bo to żadne auto jeszcze nie wie. Ogólnie fajne autko.
ja już na temat lamp się nie wypowiadam nic nie zmieniłem miałem kontrole policyjna i nic nie powiedzieli także spoko. Dodam, że Alfa ma akutalnie prawie 170 koni i 380nm a tutaj aktualne zdjęcia
Przepraszam ze zrobie off top, ale mam urwany jeden z czujnikow samopoziomujacych. Czy mozna kupic sam ten czujnik czy trzeba cały komplet z lampa czy jak to wyglada ? bo przez to ze ten czujnik mi swobodnie wisi pod autem wyraźnie widać, że światła są źle ustawione auto wydaje się mieć zeza...
I zeby to nie był aż taki off - jaki model tych zarowek na dlugie kupiles ? spisuja sie dobrze ? bo mam zolte i wygladaja okropnie w polaczeniu z ksenonem
podobno we wszystkich sie bardzo czesto urywaja te czujniki a ja kupilem philipsa niby na bialo mialy swiecic ale swiecily tak samo jak te zwykle wiec je oddalem
kupilem z rozbitej i przelozylem srodek z bratem efekt mega i fotele w bardzo dobrym stanie a jak.ktos.bd chetny na moje stare to sa w dziale bazar do kupienia
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.