• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo GT 1.9 JTD 150km

Poczekaj z chipowaniem, aż mi ją pokażesz :P Chciałbym zobaczyć jak jeździ seryjna :D

Ja miałem do Cinka 300km w jedną stronę i nie żałuję więc Polecam jeśli chodzi o chip. Marcin zawsze służy dobrą radą jeśli coś cię martwi w sprawie JTD !

Ale piękna ! Kolor skóry, którego niestety nie udało mi się upolować, wg mnie najładniejszy w tym modelu, po zdjęciach można wnioskować, że zadbany egzemplarz.

mega idealne polaczenie, czern + czerwone wnetrze :) kolo rowniez zacne - egzemplarz sie Tobie trafil pro ! dbaj :) a do cinka na program ja rowniez zaprosze i polece ;]

Kolor skóry, którego niestety nie udało mi się upolować, wg mnie najładniejszy w tym modelu
i tu bym polemizował - bo to zależy też od koloru budy ( też szukałem czerwonej skóry w czarnej budzie ale jak zobaczyłem inne połączenia to zmieniłem zdanie )

szczerze mowiac ja chcialem z bananową
a widzisz
a ja szukałem z czerwienią ale jak przymierzyłem się do "banana" w budzie rosso brunello to zmieniłem zdanie

a z kółkami coś planujesz mieniać ? czy jednak podobają ci się te co masz ?

boskie felgi. zresztą boskie auto musi takie mieć :D ja bym jeszcze osobiście pomalował śruby w rantach felg na czerwono. z czerwonymi zaciskami dałoby to dobry efekt moim zdaniem

Napiszę tutaj, mimo, że pewnie powinienem w technicznym.
Czy skoro Maru93 ma czerwoną skórę, a wolałby bananową, to jeśli ja bym kupił GT z bananową, a wolę czerwoną, to da się jakoś "łatwo" przełożyć? Tak, żeby wszyscy byli zadowoleni?

No i tak jak mówiłem przyszło mi dzisiaj wraz z bratem założyć xenony do Alfy musieliśmy trochę poprzerabiać, ale wszystko wyszło tak jak należy jutro jeszcze ustawie wysokość xenonów i założę białe żarówki philipsa na długie bo szczerze te żółte mi się nie podobają :) a tutaj zdjęcia z przeróbki a i jak ktoś będzie chętny to mam do sprzedania oryginalne lampy od mojej

początkowo było tak:

później zmiana na okrągłe wejście:

i po podłączeniu

Ostatnia edycja:
ile za stare lampki byś chciał ?
całe , kpl , nic nie pourywane ?

Amortyzatory
Powrót