Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
aktualnie ich nie ma samopoziomowania nie potrzebuje bo jezdze sam praktycznie ale jak bd checi i czasu troche woecej to na pewno sie za to zabiore
a teraz pomyśl o tych którzy jadą z przeciwka a Ty pod lekką górkę.
Odemnie miałbyś takie długie, że w końcu nie wiedziałbyś gdzie jest Twój pas.
To trzeba zacząć tępić a nie chwalić.
Nie wiem czy wiesz, ale samopoziomowanie nastepuje w momenice zapalenia świateł a nie w czasie jazdy. Nikogo nie będzie.oślepiać. W mojej ocenie mod zdecydowanie na plus. A co do kontroli policji to moga mu skoczyć, bo lampy mają homologację.
Nie udzielam się na forum zbyt często, ale to nie znaczy że nie czytam czy nie szukam różnych porad. Przeglądając to forum co chwile widzę jak tylko krytykujesz wszystkich. A to ktoś robi wieś tuning, bo zakłada robiony na wzór GTA pakiet stylistyczny a to ktoś ma niby kogoś oślepiać ori xenonami a to ktos robi wieś tuning bo zakłada podwójny wydecz do 1,6. Ogarnij się chłopie. Nie każdy jest tak fajny jak Ty, majac super zmodzonego(coś chyba koło 200km) golasa z ręczną klimą![]()
Kolego Woda83 w kwestii poziomowania to się mylisz, poruszanie góra dół działa cały czas płynnie, w przypadku obciążenia tylnej osi (pasażerowie) xenony świeciły by w niebo.
Uważam, że jeżeli ma być zmiana (co rozumiem za słuszne) powinna być zrobiona kompleksowo. Tyle z mojej strony![]()
tylko ze spryskiwacze w xenonach moim zdaniem nic nie dają i nie tylko moim oprócz tego, że ochlapią pół samochodu to nic z tego nie ma, a codziennie rano i tak przecieram lampy razem z szybami. Widzę to po samochodach, które ma mój brat i ojciec. Oni sami zresztą mówią o tym tak samo jak ja