radosuaf
Aktywny
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
Focus RS 305KM zdaje się...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Focus RS ma 305 KM, a limitowana wersja RS500 nawet 350 - więc można. Tylko właśnie pytanie po co? Niektórzy twierdzą, że Julka QV już ma jakieś problemy z trakcją, więc chyba sens jeszcze mocniejszego silnika byłby raczej średni...Dodge Caliber SRT4 miał 285 KM i napęd na przód. To więcej niż nawet Alfa 147 GTA, więc zacyferkować mogą nawet wyżej- kwestia jak się to na trakcji odbije.
Czyżby produkcyjna wersja 4C zostanie pokazana dopiero w 2014 roku?
Chyba nie było o tym wcześniej mowy ani na forum, ani na alfanews, ale właśnie znalazłem takiego newsa sprzed trzech tygodni...
http://autokult.pl/2012/02/15/premiera-produkcyjnej-alfy-romeo-4c-dopiero-na-naias-2014
Nie mam pojęcia, ale na zagranicznych portalach też o tym piszą...Ciekawe skąd oni mają te informacje.
Nie mam pojęcia, ale na zagranicznych portalach też o tym piszą...
Kilka stron które przeglądałem powołuje się na autocar.co.uk: http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/261257/Przeglądam różne zagraniczne portale, głównie włoskie i jeszcze się z tą informacją nie spotkałem. Oby była nieprawdziwa
Co jest z tym serwerem na AlfaNews? Nie mogę przeczytać najnowszych wiadomości odnośnie 4C, a zżera mnie ciekawość...
Hehe, no to dzięki za infoŻadnych konkretów tam nie ma. Właściwie pierwsze zdanie jest wszystkim co wiemy
Chyba miało być "nie ma być podobne"natomiast wnętrze ma być podobne do tego zaprezentowanego w IAA we Frankfurcie.