Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Te pierwsze zdjęcie, a właściwie reflektory mnie przerażają :O ale to nie znaczy ze nie się nie podobają ;D
Akurat ja wolałbym, żeby to auto jednak było niszoweten segment wcale nie musi być niszowy![]()
Nie, na pewno bym nie żałowałpafka - jakby 4C GTA naprawdę wyglądało jak na ostatniej wizce i kosztowała 160 tys. to żałowałbyś zakupu Brery?![]()
1. Platforma już jest opracowanaZastanawia mnie jednak, w jaki sposób 4C za 40 tys euro i przy zakładanej produkcji 20-25 tys sztuk ma się opłacać, a Brera która wchodziła do sprzedaży z ceną ok 35 tys. euro i sprzedano jej ok 30 tys. sztuk, z punktu finansowego okazała się porażką...
Ja również (jak każda Alfa) byle księgowym to nie przeszkadzałoAkurat ja wolałbym, żeby to auto jednak było niszowe
1. Platforma już jest opracowana
2. Linia montażowa KTM też jest i może Fiat mógłby z niej korzystać
3. Silnik, osprzęt, skrzynie - wszystko już jest w produkcji
Do opracowania została tylko skorupka która będzie służyć za nadwozie i system mocowania. Potem trzeba zrobić linię montażową i skręcać/nitować. Dodatkowo niektóre plotki mówią, że powstanie również taki Abarth. Można się spodziewać, że będzie się różnił tylko skorupką i wykończeniem wnętrza, które pewnie i tak będzie ubogie. Reszta będzie taka sama.
MR2 wyprodukowano więcej niż 159Jednak te liczby sprzedaży MR2 w porównaniu do sprzedaży np. Giulietty i bardziej popularnych samochodów konkurencji są i tak bardzo małe.
No właśnie, nawet jeszcze konceptu nie zaprezentowano, hehe, ale myślę, że coś w tych plotkach jestPS
Fajnie jest pisać tak jakby te plotki były już prawdą![]()
Wracając do Abartha: http://translate.google.com/transla...abarth-en-alfa-romeo-tonen-concept-in-geneve/
Abarth 1000 z silnikiem 1750![]()
I zarazem kolejna bardzo obiecująca wizja! Tylko dlaczego ta maska tak odstaje?Kolejna wizja 4C