Alfa Romeo 4C GTA (2012)

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Na fotkach i filmach wydaje się większa. Jedyna Alfa, którą chciałbym zobaczyć na żywo i jeszcze nie widziałem...

Podobno przez Carserwis w Wawie 4 szt. mają przejść więc będzie okazja obejrzeć.

Ja miałem na myśli T33 Stradale :). Pisałem już do Pol-Caru i podobnoż ma być jakaś demówka do oglądania, natomiast z góry zapowiedzieli, że przejażdżki odpadają.

Hehe, pisałem przez pryzmat tytułu wątku:) Typ 33 też bym zobaczył, dlatego za rok mam zamiar wybrać się wreszcie na Concorso d'Eleganza.
Nie dziwię się że nie będzie jazd bo 95% albo i więcej ludzi nie ogarnęło by tego auta a gaz każdy by cisnął w opór. Ważne że będzie można pomacać, usadzić zad w fotelu itp.

W związku z wydaniem pierwszych modeli AR 4C uważam , że wątek powinien zostawać zamknięty w dziale "historyczne i prototypy" a powinien być założony nowy model "4C" :)

W sumie nie 'gupia' myśl. :D

Raczej nie sądzę, żeby ów nowy dział obfitował w tematy :D

tymczasem zachwyty nad 4C nie milkną, czytam wlasnie AutoMoto nowe i tam pięć gwiazdek na pięć możliwych a autor niemal lewituje z rozkoszy, opisując, jak to powoził tym małym smokiem.

Będziemy nadal dyskutować jak do tej pory :)

Ale jak mam publikować fotki i filmiki i rożne takie tam to wątek o tytule "Alfa Romeo 4C GTA (2012)" nie jest odpowiednim miejscem ... drobna sugestia przyszłego użytkownika :)

Sporting kiedy zobaczymy ją na rzeszowskich ulicach? :D Zamawiam kolejkę na miejsce pasażera :)

Sporting​ chyba jestem gotów przejechać się do Rzeszowa, jeśli byś mnie mógł przewieźć :P

Sporting, mam ofertę nie do odrzucenia- dam Ci się przejechać na moim skuterku, a Ty mi 4C. :) Oferta życia!

Z tym nowym działem to nie głupia myśl. Do moderatora marsz sporting :)

- - - Updated - - -

Apropo przydałby się tak jeszcze dział 8C na przyszłość gdyby ktoś z forum kupił hihihi :D

Sporting kiedy zobaczymy ją na rzeszowskich ulicach? :D

Problem w tym, że nikt tego nie wie ... kompletne embargo na informacje.
O tym, że pierwsze 5 szt zostało wydane klientom 31 października, dilerzy z Polski dowiedzieli się z mediów.

Jeśli chodzi o kompletny brak profesjonalizmu w zarządzaniu marką Alfa Romeo, to raczej nie będziesz w stanie nas zaskoczyć :).

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót