• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo 4C GTA (2012)

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Będziemy nadal dyskutować jak do tej pory :)

Ale jak mam publikować fotki i filmiki i rożne takie tam to wątek o tytule "Alfa Romeo 4C GTA (2012)" nie jest odpowiednim miejscem ... drobna sugestia przyszłego użytkownika :)

Ja proponuję założyć osobny wątek "Przedpłaty na przejażdżkę 4C"... Pragnę również przypomnieć, że kolejka na ewentualną jazdę obowiązuje wedle alfabetycznego układu nick'ów i stażu na forum:) To oficjalne ustalenia administracji i FAP!

Proponuję zrobić przyszłoroczny zlot na torze pod znakiem 4C, kolega Sporting dostanie kasę + paliwo i będzie woził cały dzień chętnych:)

radosuaf każdy by chciał :P Tylko który właściciel byłby na tyle głupi, żeby dać kluczyki bandzie napaleńców?? :P

ja bym 4c nie przyjechał na zlot, bo siedzenia byłyby do wywalenia od ciągłego "mogę wsiąść?" :D

Samochodu i małżonki się nie pożycza :)

Ja nawet mojej 159 nie dałem nikomu poprowadzić ... nawet żonie.
Ale tak jak obiecałem, jeśli będę miał samochód to przejażdżki na prawym fotelu będą :)

tylko załóż na niego pokrowiec, bo mogą się po..... z radości :D

Ale tak jak obiecałem, jeśli będę miał samochód to przejażdżki na prawym fotelu będą :)

ja tam nie musze dupskiem trzec o fotel ale zobaczyc i dotknac to bym bardzo chcial 4C, a jak jeszcze bys mnie przewiozl kawalatek to juz w ogole wielkie dzieki.Dobrze, ze blisko do Rzeszowa mam:D

Jarek - szczerze życzę opóźnienia w dostawie pod K36 do wczesnej wiosny. Na co ci to cudo jak dowali śniegiem. Będziesz gryzł tylko wargi, a nią szkoda jeździć zimą na naszych zasolonych drogach.

Ja mam nadzieje, że do grudnia nie spadnie śnieg bo mam jeszcze 2 wyjazdy do Wawy. Potem mycie, wosk i garaż.

pozdro

hmm a tam jest w ogóle prawy fotel:)?

Jarek - szczerze życzę opóźnienia w dostawie pod K36 do wczesnej wiosny. Na co ci to cudo jak dowali śniegiem. Będziesz gryzł tylko wargi, a nią szkoda jeździć zimą na naszych zasolonych drogach
pozdro

Kiedy będzie to będzie :)
Czekam pół roku, to jak trzeba to poczekam kolejne miesiące ...

Zimy się nie boję bo buduję pod 4C specjalny garaż, gdzie z wygodnego fotela będę cieszył oko ;)

- - - Updated - - -

hmm a tam jest w ogóle prawy fotel:)?

Jest ale ciekawe, że nie ma żadnej regulacji ... ani przód - tył ani nawet oparcia.
Jak widać prawdą jest, że walczyli o każdy kilogram !

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót