Alfa Romeo 4C GTA (2012)

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Nigdzie się nie wyprowadzam (przynajmniej przez najbliższe lata)

Garaż buduję w firmie ...

To nie chwal się gdzie... Może auto Ci nie zginie ale po nocy ktoś dokręci kilkadziesiąt albo kilkaset km i odstawi z powrotem;)

W dzisiejszym Auto Świecie nr.46/12.11.13 w Auto Fascynacjach ,,Porównanie 4C z Caymanem '' . Miłej lektury :)

No na Mobile wyskoczyla juz pierwsza uzywana 4c za 79,135 euro.Przebieg 44km.Oprocz tego przyjmuja juz zamowienia.

Hmmm... Obiecałem sobie Giulietty nie sprzedawać nigdy, ale jeśli się tak przyłożą do Giulii to kto wie, może zastawię nerkę...

sporting poczytałem forum i widzę, chyba że się mylę, że zamówiłeś 4c. jakie musiałeś spełnic wymagania??

Ostatnia edycja:
niekaralność, obywatelstwo polskie, dobre oceny na maturze

Ok może źle sformolowalem pytanie .jakie kryteria biorą Włosi pod uwagę

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

a czy kryterium nie jest kasa i kolejność zgłoszeń?
wstępnie na polski rynek przeznaczono 4 sztuki z pierwszej partii produkcyjnej... pewnie na bazie jakichś analiz... Ale jest juz decyzja, ze aut będzie więcej.

No niezupełnie najpierw jest zgłoszenie chęci zakupu a potem to Włosi decydują co dalej salon w ktorym chcesz zamówić auto nie decyduje. Tyle wiem bo sam myślę zeby kupić.

No niezupełnie najpierw jest zgłoszenie chęci zakupu a potem to Włosi decydują co dalej salon w ktorym chcesz zamówić auto nie decyduje. Tyle wiem bo sam myślę zeby kupić.

Jeśli teraz chcesz zamówić to idziesz do najbliższego dealera i zamawiasz :)
To o czym mówisz dotyczyło wersji Launch Edition i było pół roku temu.

A co ja zrobiłem ? Byłem na premierze w Genewie aby zobaczyć samochód na żywo, a jak oficjalnie "otwarto" listę na Launch Edition to godzinę później byłem u dealera :D

Dobrze ze co tydzien jestem w Rzeszowie. Na pewno gdzies w koncu tw9je 4C wypatrze ;) jak to Lamborghini ktore jezdzi po Rzeszowie.

Dziękuję Sporting za odp. Bylem w salonie i dostałem info ze nadal zabawa w weryfikację trwa. A co do Genewy to szkoda ze nawet dotknąć się nie dało pozdrawiam i powodzenia

weryfikacja to ściema dla maluczkich
zebys sie poczuł szczególnie wartościowy, bo sie zweryfikowali na tak...

chodzi po prostu o plany produkcyjne, kolejnosc zapisów itd. Jesli z rynków pójdzie wiele zamówień, aut będzie więcej. Tutaj firma musi szukać pieniedzy, a nie bawić się w wizerunkowe pirdu pirdu jak z 8C, autem widmem.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót