rain
Nowy
tak chodzi o 3.0 . Rozrządu nie miałem okazji robić bo jak kupiłem auto to był zrobiony już .A "telepawki" przyszły nagle i poza tym że były to nie było żadnych innych anomalii więc nie przypuszczam aby pasek mógł przeskoczyć.
Na pewno auto nie miało też żadnego lewego powietrza a jedyny błąd jaki towarzyszył mojemu użytkowaniu go to potencjometr pedału gazu ale to raczej bez związku
No nic, będę z tym walczył na pewno.
średnia prędkość wysoka ,ale takie spalanie nie osiągalne na dłuższym odcinku . Moje rekordy to poniżej 9 litrów na trasach 230-to kilometrowych. LPG będziesz montował?
Jakby był cały czas taki ruch jak miałem to bez problemu i 500km szłoby zrobić. Było tylko jedno ruszenie ze stacji benzynowej i 2 stania na światłach potem. Ogólnie bardzo sprzyjające warunki.
Gazu nie będę montował. Zostaje przy przepalaniu pół naftowych.
Dziś jest silny wiatr, może z wiatrem takie spalanie ?![]()
W normalnej jeździe nieosiągalne - tu masz dystans z 40km, pewnie zapięta szóstka, STR off, silnik rozgrzany, zero redukcji i wyprzedzania, itd. itp. Nie łudź się że tak zostanie![]()
No tak, ja wcale się nie oszukuje że to tak cały czas.
Silnik był rozgrzany, oczywiście tempomat i delikatna jazda. Co wcale na czas dojazdu nie miało wielkiego wpływu a i zawalidrogą mnie byłem. Raz wyprzedziłem
Ostatnia edycja: