Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Akurat wieszaki tłumika to prosta sprawa. Będzie wisieć na najtańszych prosiakach![]()
Autko dziś wróciło od doktora
Co do falowania to zostałem uspokojony że chodzi jak należy i te silniki tak mogą mieć.Będę musiał się przyzwyczaić.
Z nowych rzeczy:
- do wymiany 3 wahacze, oba dolne na przedzie i górny z prawej strony, luzy na sworzniach
- jedna tuleja na tyle z prawej strony, wymieniona tuż przed moim zakupem, zaczyna się rozpadać
- można zastanowić się nad wymianą wieszaków tłumika ponieważ obecne na większych wybojach za bardzo się rozciągają i tłumik uderza w belkę z tyłu, nawet jest wyrobione miejsce
- no i potwierdziło się że jedna z przednich tarcz bije przy hamowaniu
- przedni czujnik ksenonów całkiem stracił ramię
O, a ja myślałem, że zaciski są seryjnie pomalowane bo u mnie są czerwone
Tak z ciekawości, ile Twoja pali w mieście benzynki?
jakie sprężyny planujesz na przód? i mam prośbę jak zmienisz to zmierzył byś odległość od ziemi do nadkola i od rantu felgi do nadkola. Chce u siebie dorobić na zamówienie ale nie wiem ile siadły obecne, a bez tego nic nie zrobię.
Co to za szablony na zaciski zamówiłeś? Też planuję malowanie u siebie i chętnie podglądnę![]()