DeeS
Nowy
Troche duzo chce za ta 145 limited ale ladna jest nie powiem 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Alfista napisał:wszystko zalezy w jakim stanie kupisz, jesli chodzi o silniki benzynowe to masz to samo co w 146 czyli tsy.. w 156 troche bardziej skomplikowana zawiecha i oczywiscie drozsza w utrzymaniu.. w 146 masz proste zawieszenie i tanie w naprawie...
Konrado napisał:Ale w 156 ma wieksza dostepnosc mocniejszych silnikow. Dlaczego kazdy pisze ze zawieszenie tansze w 146 i latwiej dostepne.. OK moze tak jest, ale przeciez nie wymienia sie tego codziennie czy raz w tygodniu zeby to byly jakies gigantyczne kwoty!! Ja jezdze swoja Alfa juz ponad 2 lata i nic nie musze wymieniac w zawieszeniu. Nie wiem co ile sie w takiej 156 wymienia. Co 40k?? To podzielcie sobie te kilometry przez czas jaki uzytkujecie auto i wyjdzie wam cena i wtedy zadajcie sobie pytanie czy to faktycznie tak drogo??
Alfista napisał:nie rozumiem w czym masz problem,
DeeS napisał:Kumpel kupil alfe 156 i za same zawieszenie zaplacil 2.5K u mechanika.
showtime napisał:DeeS napisał:Kumpel kupil alfe 156 i za same zawieszenie zaplacil 2.5K u mechanika.
Kurcze to albo leciał na oryginalach, albo padło mu wszystko po koleiWydaje mi sie ze 145/6 jest tansze w utrzymaniu niz 156. Ale DeeS nad czym Ty myslisz, przeciez szukasz 145/6 wiec czemu temat sie sprowadzil do 156????
wojtek7551 napisał:Na Twoim miejscy wolałbym zakupić zadbaną i wychuchaną 145 lub 146-stkę