S
showtime
Guest
no i ladna... bo czarna
a czarne to takie szybkie... 5 koni wiecej hie hie hie
a tak powaznie to wiesz Alfista, ze mi sie podoba 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
DeeS napisał:Wielu znajomych gada mi ze jestem niepowazny ze chce kupic te
showtime napisał:no i ladna... bo czarnaa czarne to takie szybkie... 5 koni wiecej hie hie hie
![]()
Alfista napisał:showtime napisał:no i ladna... bo czarnaa czarne to takie szybkie... 5 koni wiecej hie hie hie
![]()
ciesze sie, mnie sie tylko czorna 146 widzi![]()
Alfista napisał:silnik 1.6TS 2002 bardzo dynamiczny...
DeeS napisał:Alfista napisał:silnik 1.6TS 2002 bardzo dynamiczny...
przeciez 146stki byly robione do 2001 roku
DeeS napisał:Czekam na lepsze fotki i na wasze pozytywne i negatywne opinie.
:mrgreen:DeeS napisał:Czym sie roznia silniki TI od TS?
Właśnie dlatego wszyscy polecają Ci 2.0, bo w nich jest pełen wypas 8)DeeS napisał:O ladnie dzieki za info.
rigobert napisał:Właśnie dlatego wszyscy polecają Ci 2.0, bo w nich jest pełen wypas 8)
rigobert napisał:Pod tym pojęciem kryje się wszystko co najlepsze można mieć w 146.