F
Ferrari-1
Guest
Po nowym roku moja 146 pójdzie do ludzi.DeeS napisał:Jutro jade na gielde ale nie sadze abym cos kupil naprawde ciezko o alfe
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Po nowym roku moja 146 pójdzie do ludzi.DeeS napisał:Jutro jade na gielde ale nie sadze abym cos kupil naprawde ciezko o alfe
DeeS ale się uparłeś na ten wariator... I tak przy okazji wymiany rozrządu po zakupie wariator wymienisz.DeeS napisał:w kazdej wariator nawalal jak cholera
simeone napisał:DeeS ale się uparłeś na ten wariator... I tak przy okazji wymiany rozrządu po zakupie wariator wymienisz.DeeS napisał:w kazdej wariator nawalal jak cholera
showtime napisał:Powodzenia, tylko obejrzyj dogłębnie. Bo pewnie bedzie tak jak zawsze przy zakupie Alfy: pierwsze wrażenie, bicie serca, podjara i jest MOJA.
]
Starannie oczyścić przepustnicęDeeS napisał:2gi to standardowo traci obroty jak jade na luzie i potrafi zgasnac i to mnie denerwuje przeplywomierz wymieniony.
DeeS napisał:2gi to standardowo traci obroty jak jade na luzie i potrafi zgasnac
Silniczek krokowy.DeeS napisał:2gi to standardowo traci obroty jak jade na luzie i potrafi zgasnac
DeeS napisał:Ponoc moja alfa ma 170 KM dzis testowalem 2 bieg i sie zdziwilem 115 KM/H ale juz wiece tego nie zrobie![]()
Witajcie!
Mam pewne pytanie być może prośbe , otóż mam zamiar zakupić Alfę Romeo 145/146 (TS) i tu moje pytanie : jak te silniki powinny "chodzić" gdy są sprawne ; znaczy się , czy coś cyka , stuka (zwłaszcza wariator) . Najbardziej pomocny byłby film lub jakis plik audio , zależy mi na kupnie Alfy i nie chce kupić byle czego.
Oglądałem juz kilka Alf i każda jakos lekko postukiwała czy to normalne ? Czy te silniki tak mają?
Za wszelką pomoc uprzejmie dziękuje!
Jeśli temat znajduje sie w nieodpowiednim miejscu , uprzejmie przepraszam i prosze o przeniesienie