S
Sylwik
Guest
DeeS napisał:Czym sie roznia silniki TI od TS?
Spadłam z krzesła :mrgreen:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
DeeS napisał:Czym sie roznia silniki TI od TS?
Sylwik napisał:DeeS napisał:Czym sie roznia silniki TI od TS?
Spadłam z krzesła :mrgreen:
Alfista napisał:nie wszystkie bo bez klimy i skóry sie zdarzają
Konrado napisał:No nie tak do konca kolego...
Sprecyzowałalfasound_mania napisał:ale nadal nie sprecyzowałeś kolego szukasz benzyniaka czy dieselka?
Kolego skoro tak to nie ma co się rozczulać bierz 2.0 w spalaniu nie będzie już właściwie wyczuwalnej różnicy a będziesz już miał 146stke z górnej półki do tego skoro dysponujesz taką kwotą próbowałem bym jeszcze znaleźć w skórkachDeeS napisał:brac silnik min. 1.8 TS
Alfista napisał:DeeS, pojezdzij na probe paroma jednostkami i wybierz tą ktora ci najbardziej odpowiada, zdarzają sie i 1.8 i 2.0 co mają dynamike 1.6 niestety![]()
75andrew155 napisał:Wydaje mi się że 145/146 jest bardzo twarda w porównaniu do 155 i niejest tak komfortowa na wybojach i nierównej drodze wszystko się czuje
nie przesadzaj :wink:wojtek7551 napisał:Trzeba naprawdę mieć furę kolo 180 i więcej koników co by jej dało radę.
Nie przesadzam kolego. Nawet jeśli jakieś ałdi ma 180(niby 30 koni więcej) to masa jego jest o wiele większa i w rzeczywistości nie widać tej różnicy.alfasound_mania napisał:wojtek7551 napisał/a:
Trzeba naprawdę mieć furę kolo 180 i więcej koników co by jej dało radę.
nie przesadzaj