Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Coś tam się zawsze wybierze ale z każdym rokiem ubywa aut które rozpoznasz widząc je już kątem oka.
jedynie MiTo się jakoś wyróżnia. Może i mumin, ale od razu wiadomo, co to za samochód
Ale tych samochodów to akurat ciężko między sobą odróżnić.Mustang, Challenger, Camaro...
Ale tych samochodów to akurat ciężko między sobą odróżnić.![]()
No to przecież napisałem że Alfa powinna się wyróżniać a z tym będzie ciężko.
CodeMaker, to tylko potwierdza to co napisałem w innym temacie - teraz prawdziwa motoryzacja jest tylko w USA.
Niestety... europejskie i japonskie auta sa do siebie podobne. Nie ma w nich za grosz oryginalnisci.
Co kto lubi. Co mi po aucie co ma stado koni jak nie da się tego w 100% wykorzystać?! Wygląd rzeczywiście robi wrażenie muscle carów, ale jak się zaczniesz przyglądać szczegółom to wychodzą wszystkie niedociągnięcia, kiepskiej jakości plastiki, spasowania, itp. Mnie by to na dłuższą metę denerwowało.Ale mają oryginalny wygląd i silniki z cojones a akurat dla mnie to jest ważniejsze niż bezpłciowe auto z mocarnym 1.2 turbo i skajową tapicerką zamiast zwykłego materiału. Doskonałym przykładem jest Audi, auta dopracowane w każdym calu, świetne materiały, świetne osiągi ale i tak większość ludzi jeśli miało by wybierać to kupiło by Merca albo BMW bo Audi jest właśnie bezpłciowe.
Jeżeli oryginalność to np. tandetne materiały wykończeniowe i właściwości jezdne furmanki - to tak, amerykańskie auta są oryginalne![]()