Alfa Giulia w 2014?

mnie sie nie podoba, najpierw skojarzenie z katastrofami, potem dziecko czarne, co sobie Maski nie kupi, bo za co. Czyli bida.

Nie wiem czy jeździłeś amerykanami pokroju nowego mustanga czy camaro, ale z Twojej wypowiedzi wnioskuję że nie. Te auta jeżdżą naprawdę fajnie.

Obawiam, się że wnioskowanie nie jest Twoją najmocniejszą stroną. Żeby jednak nie było, że opinia o kiepskich właściwościach jezdnych nawet muscle carów to tylko mój wymysł, to otwórz najnowszy "Motor" na stronie 36 i przeczytaj wypowiedź właściciela Mustanga...

Obawiam, się że wnioskowanie nie jest Twoją najmocniejszą stroną. Żeby jednak nie było, że opinia o kiepskich właściwościach jezdnych nawet muscle carów to tylko mój wymysł, to otwórz najnowszy "Motor" na stronie 36 i przeczytaj wypowiedź właściciela Mustanga...

Po pierwsze, gość ma wersję sprzed 2013. Te produkowane od 2013 są jednak trochę inne i to nie tylko wizualnie.
Po drugie, w tym Motorze nie wyczytałem żadnych konkretów dt. prowadzenia (btw. ta gazeta nie nadaje się nawet na srajtaśmę. 1,99 poszło psu w d**e).
Po trzecie może uściślijmy co rozumiemy przez fatalne prowadzenie?

No jak Alfa dostanie serducha z widelca to bedzie bajka! Tylko ciekawe jak cenowo bedzie pozycjonowana bo jak blisko widelca to za wiele nowych Alf na polskich drogach nie zobaczymy... Chyba ze za 10 lat troche uzywek sie pojawi :)

Sent from my iPhone

20140208_120911.jpg20140208_120933.jpg20140208_121014.jpg20140208_121104.jpg20140208_121110.jpgCo do używek - dzisiaj byłem w salonie Alfy i takie cudo spotkałem;

Panowie, takie ogólne pytanko: czyli w Genewie można się psodziewać tego co zwykle - czyli niczego, tak?

"Nowe" fajnie brzmi przy autach ktore kompletnie sie roznia od "starych" :)

Sent from my iPhone

Będzie 4C Spider. Widocznie stwierdzili, że kolejnego 'podobnego' modelu nie potrzeba. Ja liczę na Abartha, że zrobią coś fajnego pokroju MX-5.

Z resztą to temat o Giulii. Sprzedawca mi mówił, że prezentacja planowana jest na 2015, ale nie wie, czy początek, czy koniec roku...
Pozostaje nam czekać, acha i myślę, że można zmienić już tytuł wątku na 2015?! :)

W 2015 będzie w czym wybierać ... jest nowy Ford Mondeo, nowy Passat, nowy Superb i DS9 ... i być może jeszcze kiedyś będzie nowa Alfa Romeo.

Amortyzatory
Powrót