rybakmj, zapomnij o tym że będzie kilka silników, teraz każdy producent robi jeden silnik w różnych wariantach mocy więc czemu AR miało by pakować kasę w kolejne silniki i dokładać kolejny gwóźdź do trumny?? Trumna już i tak jest mocno zbita
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rybakmj, zapomnij o tym że będzie kilka silników, teraz każdy producent robi jeden silnik w różnych wariantach mocy
Ktos napisal ze silnik w insigni jest glosny... Przeciez to fiatowski/alfowski jtdm w wersji oplapowinnismy zachwalac pod niebiosa klekota
Sent from my iPhone
rybak, weź poprawkę na to że większość tych silników jest przestarzałych
Nie kazdy jest tak dobrym kierowca jak Ty (i mowie to bez ironii). Wez poprawke na mase ludzi, ktorzy traktuja samochod glownie jako narzedzie do przemieszczania sie. Ja sie ciesze z tych wszystkich gadzetow, ktore poprawiaja bezpieczenstwo na drodze, bo o ludzi niemyslacych na drogach nie trudno. Hold assist akurat jest super, bo ile osob powodowalo kolizje tylko dlatego, ze nie zdazyli ruszyc i auto sie stoczylo albo tamowali ruch bo im auto gaslo...W sumie te wszystkie gadżety tylko mnie wpieniają,automat dla mnie to męka i systemy niby ułatwiające jazdę jak dla debili,pod górę to i w zimę ruszę na śniegu czy inne ESP,który dla mnie wręcz jest niebezpieczny.Tylko elektronika i elektronika i miejsca na kubki.
Nie kazdy jest tak dobrym kierowca jak Ty (i mowie to bez ironii). Wez poprawke na mase ludzi, ktorzy traktuja samochod glownie jako narzedzie do przemieszczania sie. Ja sie ciesze z tych wszystkich gadzetow, ktore poprawiaja bezpieczenstwo na drodze, bo o ludzi niemyslacych na drogach nie trudno. Hold assist akurat jest super, bo ile osob powodowalo kolizje tylko dlatego, ze nie zdazyli ruszyc i auto sie stoczylo albo tamowali ruch bo im auto gaslo...
Dlaczego nowe automaty sa dla Ciebie meka? I chyba nie powiesz, ze ESP/ABS/ASR itp. to zbedna elektronika?
No ja mysle!Ale o to, że takie rzeczy będą w Giulii, raczej nie ma się co martwić, co?![]()