Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Gdzie ja napisałem, że Alfa bee? Proszę pokaż mi, bo sam jestem ciekaw...Piszesz jak przysłowiowy posiadacz vieśwagena. Alfa bee, nie kupuj panie ona się psuje, lawetę dają w zestawie?
Mam tylko nadzieję, że będzie duża konfigurowalność auta, a nie całe zestawy.![]()
Schyla się? Lub leży ? nie wiem. Ja próbowałem lege artis ustawić wszystko - czyli oparcie pionowo na łopatki itd. i nijak . Oczywiście fotel najniżej. Zresztą w 156 też szału nie ma.
Co do lokowania Alfy w segmentach - bo ja wiem czy ona do szkopskiej sztampy - trojki chce się pchać ? nie wiem, lepiej żeby nie, to taka oddzielna gałąź raczej i fajnie jakby taką została. Kubki mogą być papierowe w serwisie lub mogę i z własnym termosem przyjść, niech tylko nie psują wozów w ASO i niech się nauczą je obsługiwać! to wystarczy, nikomu niepotrzebne sztuczne umizgi personelu, żałosne to czasem wręcz.
Wyciszenie ? 159 wg mnie za bardzo wyciszona, za bardzo izoluje od otoczenia kierowcę. Ale ja jestem ufiksowany na 156tce z Vką , szumiącej dość mocno i wszystko przez jej pryzmat oceniamwóz powinno być słychać, czuć jak pracuje itd. Ale ja nie jeżdżę biznesokorpodługichdystansów z milionem telefonów po drodze i audio w wozie ma znikome znacznie. A wątpię abym był jedyny taki. Mazda 6 - mity i szukanie problemów w wozie który ich nie ma, cośtam o niej wiem. Tak czy siak to kompletnie inne auto. Alfa ma być do jazdy i prowadzenia - a nie do przewożenia i bycia wożonym raczej, przynajmniej tak cała kampania przebiegała i fajnie jakby tak było prawda. Niech sobie szumi, minus to dostanie wielki jak się okaże że wcale taka lekka nie jest jak zapowiadają.
edit
o kurde, co za połączenie w zwykłym wozie, no świetne to ! :
https://www.facebook.com/AlfaRomeoS...180184413392/1122674011097336/?type=3&theater
W Polsce sukcesu nie będzie. Brak wyboru.
Nie na temat, wiem, ale wlasnie zaobserwowalem w nowym Mito Veloce silnik 1.75 tbi!!
W Polsce sukcesu nie będzie. Brak wyboru.
Tylko jeden silnik TB 200KM 330Nm automat. Diesle ze wzgledu na akcyzę będą pewnie tylko na zamówienie.
Czyli w 2016 będą sprzedawać tylko Guliette.
I fenomenalne fotele... i 18-calowe koła 215/40R18![]()
W tym roku mają być dostępne 4 wersje silnikowe. QV, Tb i 2 diesle.3 diesle (plus niby diesel 3.0 V6) i 3 benzyny to brak wyboru?! Narzekasz aby narzekać, czy po prostu jesteś ignorantem i nie doczytałeś? Poza tym czas najwyższy zrozumieć, że Polska to nie jest dla nich żaden poważny rynek.
Bardzo dobrze, że diesel jest 2.2. W końcu przestanie do Polski napływać zagraniczny szrot.
Byłoby świetnie, lecz gama silników się nie zmieni i najmocniejszy będzie 1,4TB 170KM. Niestety zepsuli scudetto.Nie na temat, wiem, ale wlasnie zaobserwowalem w nowym Mito Veloce silnik 1.75 tbi!!