Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
"Kilka" modeli czyli:
Brera/Spider/159
166
156
147/Gt
916 Gtv/Spider
145/6
164
Alfetta Gt/v
Spider 105

- Najlżejsza Giulia dostępna w tym roku to będzie 2.2 diesel z skrzynią 6M - 1374 kg.
A już swoją drogą pomijam, że mam ślub w sierpniu, ale już dawno się pogodziłem, że Sergio mnie z terminami zawiódł![]()
Diesel 2.2 lżejszy od benzyny 2.0?
Opóźnienie silnika 280KM do końca roku to TOTALNA PORAŻKA. Ciekawe czym jest to spowodowane, przecież mają gotowy silnik i co to znaczy "pod koniec roku":
- możliwe zamówienie pod koniec roku, czyli odbiór marzec 2017,
- możliwe zamówienie we wrześniu i odbiór pod koniec roku 2016,
Znając Alfę to pewnie pierwsza opcja. Czyli już u mnie w rodzinie pojawia się problem, bo na jedne auto kończy się leasing we wrześniu...
A już swoją drogą pomijam, że mam ślub w sierpniu, ale już dawno się pogodziłem, że Sergio mnie z terminami zawiódł![]()
Na którymś filmiku z Genewy obiło mi sie o uszy cos w stylu "tutto aluminiae" jak mówił o silniku diesla.
A że się kończy leasing to co z tego ? po leasingu auta przestają jeździć czy co?
Posłuchałem dziś rano przy kawie ponownie Haralda Westera i takie kilka szczegółów wyłowiłem.
- Wyświetlacz TFT 8.8 cala i nagłośnienie Hi-FI w każdej wersji + głośniki Harman&Kardon w wersji TOP.
L.
Ale o czym mowa,skoro samo podejscie dielerskie jest ponizej krytyki. Maja w salonach auta ( tipo) ,a wiedza operuja zerowa. Nawet prozaicznych gazetek sie nie wykuli.
Pelen profesjonalizm. I ciagle potwarzany tekst " nie bylo szkolenia" . A co tu szkolic ? Tabelek z wyposazeniem i pakietami ?