Pucek-159
Nowy
Titanio jak zwykle robi robotę
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tzn. ktore?Te przednie wloty wyglądają groteskowo.
Pewnie masz rację, i w ogóle, ale tłumaczysz to fanom alfy (no i mnieJeszcze słówko nt. Sergio...[ciach reszta]
Przecież to jest tuning firmy zewnętrznej, co ty bredziszNo i po micie o "M4 killer"
http://moto.onet.pl/tuning/bmw-m4-po-tuningu-bawarski-ideal-z-jeszcze-wieksza-moca/56h9px
Aby poprawić możliwości M4 coupe, ta została podciągnięta aż do 580 koni!
Przyspieszenie do pierwszej setki w zaledwie 3,5 sekundy.
Czyli Julian odkrył karty, a Niemcy odpowiedzieli. Szach mat.
Skad wiesz jakie firmy beda tuningowac Giulie i jaka beda dawac gwarancje, skoro z tego co widze nie znasz nawet jednej ktora zajmuje sie ARAbstrahując od sarkazmów, podoba mi się to u Niemców, że do przytoczonego M4, B&B robi tuning i dają pełną gwarancję na silnik, osprzęt, skrzynię i przeniesienie napędu. A u nas jedzie się to jakiejś "szopy" robi chipa. A jak się coś wysra i np pęknie tłok, to ... "masz chłopie pecha" i sobie naprawiaj.
Człowieku, gadasz głupoty, że głowa mała.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że wielkie, naprawdę wielkie firmy mają niesamowitą "inercję" i to nie działa tak, że jest decyzja i od razu są tego efekty.
To jest przepotężny koncern, który w dodatku połączył się z innym amerykańskim gigantem. Naprawa całości to nie są 2-3 lata jak każdy mógłby sobie pomyśleć. Auta się projektuje po minimum 5 lat.
Poza tym wszyscy psioczą na Sergio, a prawda jest taka, że to jego poprzednicy doprowadzili do takiego stanu jak jest teraz. To co się dzisiaj dzieje z AR, Lancia itd nie jest wynikiem złych decyzji Sergio, tylko fatalnego zarządzania jego poprzedników... i też- nie jest tak, że rządzi jedna osoba w koncernie tylko spora chmara ludzi, udziałowców itd.
W krótkich żołnierskich słowach- dzisiejsza sytuacja FCA jest wynikiem błędnych strategii sprzed 10 i więcej lat.
Jak na rynku pojawiła się 159 to już wtedy powinno się wystartować na serio projekt 952. Czy to wina Sergio? Albo tylko jego?
Zobaczycie, że za 5-10 lat AR wróci do łask. Niestety tyle to potrwa.
... a i Lancii tak do końca nie skreślajmy.
Widzę wszyscy malkontenci z hasłami "Sergio kretyn", "AR nic nie produkuje" naprawdę mają srogie doświadczenie na stanowiskach dyrektorów i prezesów wielkich koncernówSzczerze mówiąc mam wrażenie, że moglibyście zarządzać co najwyżej Żabką... na wsi.
Człowieku, gadasz głupoty, że głowa mała.
Widzę wszyscy malkontenci z hasłami "Sergio kretyn", "AR nic nie produkuje" naprawdę mają srogie doświadczenie na stanowiskach dyrektorów i prezesów wielkich koncernówSzczerze mówiąc mam wrażenie, że moglibyście zarządzać co najwyżej Żabką... na wsi.
Ty natomiast masz wieloletnie doświadczenie na stanowisku dyrektora i prezesa wielkich koncernów. Od razu to widać, w stylu pisania, obraźliwym dla rozmówców, również.
Auta projektuje się po minimum pięć lat. No popatrz. Nie wiedziałem, myślałem, że góra pięć miesięcy.
Acha, ten genialny prezes, Sergio, w 2010 roku ogłosił, że sprzedaż alfy romeo w 2014 roku osiągnie pół miliona sztuk. Mamy rok 2016 i sprzedż wynosi jedną dziewiątą tych założeń. Ten genialny prezes nie ma pojęcia jak długo projektuje się samochody? No chyba nie ma, skoro Giulia miała się pojawić w 2012, potem w 2014, potem w 2015 a teraz w 2016....
Musi się udać do Ciebie po nauki.
Acha, i nie skreslajmy Lancii. Nie musimy. Sergio sam Lancie skreslil....