łuk4sz
Nowy
- Auto
- 159 2.0 JTDm (2021 -) 159 1.9 JTDm 8V 2010 berlina (2014-2018)
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to mieszają. Ja już prawie zdecydowany na 159 w przyszłym roku a tu, kurde prowokacja...
kupuj 159 , prędzej świnie gwiazdy zobaczą niż będzie giulia za rok
To co piszesz to bardzo uwiarygadnia te doniesienia. Na coś takiego czekałem. Tak czy inaczej volvo amortyzuje do maja więc do czerwca, lipca poczekam i zobaczęTydzień temu w Jerez de la Frontera, podczas fiesty, mocno wcięty inżynier z zespołu projektantów AR powiedział mi, że testują już Julię, premiera koniecznie ma się odbyć w lipcu za rok albo w czerwcu (to by się zgadzało z informacjami prasowymi). Jednak wyrażał obawy, czy praca pod presją daty nie odbije się na jakości.
Zauważyłem go, bo miał koszulkę z z malutkim logo AR, ale nie miałem pojęcia co za gość. Pogadaliśmy tak sobie, życzliwie i nic. Po jakichś dwóch godzinach znów go zobaczyłem przy jakimś stoliku, kompletnie już wciętego. No i wtedy dał się pociągnąć za język. Nie sądze, aby blefował, bo dobór argumentów, słownictwo. fakty itd wskazywały na mocnego zawodowca w branży.
Acha, o Sergio mówił: Serginho)
No i wtedy dał się pociągnąć za język. Nie sądze, aby blefował, bo dobór argumentów, słownictwo. fakty itd wskazywały na mocnego zawodowca w branży.
Belfer, piszesz tak jakby to dotyczylo niemca i niemieckiego samochodu a nie wloskiego![]()