Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To rzeczywiście mocny zawodowiec, skoro rzekomo dał się tak ciągnąć za język...Może by nam wywiadu na trzeźwo udzielił?
Poza tym auto ma mieć premierę za 9 miesięcy a on niby twierdzi, że pośpiech może się odbić na jakości. Przecież na takim etapie samochody już dawno powinny jeździć i być testowane w różnych warunkach, co wyklucza zmiany w ich budowie, wykonaniu itd. Skoro premiera jest zaplanowana na czerwiec, to produkcja zacznie się co najmniej w kwietniu i kontrahenci już dawno produkują podzespoły. Wiele na takim etapie nie da się zmienić. Jeśli coś skopali, to już jest po fakcie.
A ja mam takie mizerne ale zawsze info. Mój szwagier pracuje w firmie projektującej samochody (karoserię, kokpity). Ale nie "dizajnersko" ale technicznie. Projektuje części już do produkcji (między innymi nowe maseratti). No i niedawno się dowiedziałem że będą robić alfę (znaczy się elementy). Jaką, on sam jeszcze nie wie. Na razie wie że jego firma to dostała. Oczywiście kształtów/wyglądu się nie dowiem bo mi nie pokażeale może coś jeszcze od niego wyduszę jak robota ruszy :sarcastic: