Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dość ciężko wyglądaMoże tak będzie wyglądać:
Pokaż załącznik 214074
Dokładnie o tym samym pomyślałem a przecież motoryzacja na chwilę obecną zna tyle "zakończeń" aut kombi że taka jw. nie będzie na pewno. Myślę że prędzej nawiążą z grubsza do 156 bo Giulii nie było kombi albo wymyślą coś innego.Wszyscy robiąc te wizualizację SW robią tylną linię jak w Passacie
Jak oni chcą sprzedawać Giulii 80 Tys. Rocznie jak najlepiej sprzedający się Mercedes, sprzedał raptem 4 tys. Sztuk w jednym miesiącu. Muszą jak najszybciej ruszyć ze sprzedażą w Stanach i to z przytupem, bo jak w Europie będą sprzedawać 20 tys. Sztuk to będzie dobrze. Jak wejdzie kombi może dobiją do 30 tys.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Myśle, ze bez nadwozia typu kombi na pewno sie nie uda. Ale z tego, co piszą rożne portale, kombi - wbrew wcześniejszym planom - ma sie pojawić w przyszłym roku.
W sprzedaży raczej na pewno nie![]()
Dziś na A4 między Kraków a Kato wyprzedziła mnie czarna Gulia na gdańskich blachach. Jak mnie doganiala zastanawiałem się co to za Alfa.
Jak już wyprzedziła nie miałem wątpliwości - to piękna Alfa !
Kup Pan okulary albo oddaj p.jazdy. Jak Ty dopiero zauważasz auto, które jest szybsze od Ciebie dopiero na swojej wysokości. Brawo.i co? dałeś się wydmuchać? trzeba było pocisnąć z buta. a jaka to była Giulia? 2.2. D? czy QV?
Mnie wyprzedzała beema serii 3, zauważyłem z boku na lewym pasie, myśle sobie, chyba Giulia ale nie, to była beema.
Rzecz dotąd nigdy niespotykana, pomylić alfę z beemą.
Takie czasy panie. Wszystko takie same.
Kup Pan okulary albo oddaj p.jazdy. Jak Ty dopiero zauważasz auto, które jest szybsze od Ciebie dopiero na swojej wysokości. Brawo.
Aha wytłumacz mi jak może 2.4 JTD w 166 być szybsze od Giulia?