Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napisałem tak ponieważ śledząc od kilku lat informacje z FCA i wypowiedzi SM wynika jasno że Alfa ma przynosić zyski i nie będą w nieskończoność topić tam pieniędzy. Z lancia zresztą jest podobnie i tutaj jest już pozamiatane. Wycofali markę z większości rynków i sprzedają jeden model tylko we Włoszech do czasu końca cyklu produkcyjnego.
Zresztą aktualnie to Alfa poza Włochami praktycznie się nie sprzedaje. Żeby na największym europejskim rynku czyli w Niemczech sprzedawać jedynie 300 szt miesięcznie ......
Zmieniając temat byłem wczoraj w jednym z salonów FCA w Wawie. Z rozmowy wyszło że na razie nie mają jeszcze żadnych zamówień na Giulię.
Witam podepnę się pod temat i ja juz swoją zamawiałem w czerwcu w salonie w Warszawie więc dziwne ze ci tak powiedzieli
Witam podepnę się pod temat i ja juz swoją zamawiałem w czerwcu w salonie w Warszawie więc dziwne ze ci tak powiedzieli
Carserwis nie jest jedynym salonem AR w warszawie.
Złozyles zamówienie we wszystkich naraz ze wszędzie powinni o tym wiedzieć?
W wawie są 4 salony. Przynajmniej ja znam 4 i akurat rozmawiałem ze sprzedawca w innym......
Zamawiana była pod koniec maja w Warszawie Carserwis więc to co pisze integrale jest nieprawdą a zamawiałem u Pana Babińskiego jak dzwoniłem do trójmiasta w maju mówili ze już mają zamówienie na 3 alfy jedną quadrifoglio ale czy to prawda okaże się a ja skromnie Giulia super 2,2 turbo diesel 180 km manualna skrzynia,kolor czerwony metalik ,pakiet asystent kierowcy plus,pakiet komfort,pakiet lighting oraz podgrzewane lusterka boczne to najbardziej potrzebowałem