[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Trochę wygląda jak tuning u Rycha... Czerwony powinien być głębszy, jak Rosso Alfa.
nie posadzalbym wlochow o wiejski tunning, to tylko zdjecie ze smartfona, jestem przekonany ze na zywo wyglada swietnie

nie posadzalbym wlochow o wiejski tunning, to tylko zdjecie ze smartfona, jestem przekonany ze na zywo wyglada swietnie

No nie wiem... ostatnio na targach jak widziałem Ferrari to też się zastanawiałem kto dobierał odcień czerwonego... :P

Panowie, wybaczcie, ale nie szanuję ludzi, którzy porównują wszystko do wszystkiego. Dlaczego? Bo to głupie i tyle.
A propos jakości wykończenia - nie znajdziecie dziś auta wykończonego idealnie, ale jak czytam oglądających pierwsze egzemplarze białych Giulii 2.2JTDM2* to trochę mi wiara w ludzi maleje.

Macie tutaj nowe zwykłe BMW X1 - za ćwierć miliona polskich złotych i sprawdźcie z czego słynie - http://www.wykop.pl/link/3257523/nowe-bmw-x1-skrzypiace-plastiki/

ps. dodam, że nowe BMW X1 w podstawie jest FWD(!)

Błagam, darujcie już to porównanie z paseratti.

Wiele firm, autotesterów, środowisk czeka z utęsknieniem na możliwość przetestowania nowej Julki, a wy nadal porównujecie ją do passata, mazdy6 czy audi.

http://motologiczna.pl/alfa-romeo-giulia-juz-w-polsce/

L.

w czasie jazdy to zapewne się nie odzywa ale mega niesmak pozostawia ,identycznie jak nowa klasa E

Panowie, wybaczcie, ale nie szanuję ludzi, którzy porównują wszystko do wszystkiego. Dlaczego? Bo to głupie i tyle.
A propos jakości wykończenia - nie znajdziecie dziś auta wykończonego idealnie, ale jak czytam oglądających pierwsze egzemplarze białych Giulii 2.2JTDM2* to trochę mi wiara w ludzi maleje.

Macie tutaj nowe zwykłe BMW X1 - za ćwierć miliona polskich złotych i sprawdźcie z czego słynie - http://www.wykop.pl/link/3257523/nowe-bmw-x1-skrzypiace-plastiki/

ps. dodam, że nowe BMW X1 w podstawie jest FWD(!)

Błagam, darujcie już to porównanie z paseratti.

Wiele firm, autotesterów, środowisk czeka z utęsknieniem na możliwość przetestowania nowej Julki, a wy nadal porównujecie ją do passata, mazdy6 czy audi.

http://motologiczna.pl/alfa-romeo-giulia-juz-w-polsce/

L.

Ludvigus mocne slowa, jezeli mozesz wyedytuj prosze fragment o "niemaniu" szacunku i glupocie, zasada taka ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania a tym bardziej szacunku. :)

Ale to już od dawna wiadomo że auta to szmelc, teraz dobre materiały są tylko w najwyższych wersjach wyposażenia, wszystko niżej jest zrobione z przetworzonych PETów. Z pracy miałem okazję jeździć na prawdę wieloma autami i to woła o pomstę do nieba, 80-100tys. wołają za auta za które ja bym dał co najwyżej 40-50tys. To właśnie tu Giulia może mieć przewagę, nawet jeśli nie jest idealna to ma szansę nie być tak ch..wa jak np. ww. BMW.

No środek jeżeli chodzi o wzór to masz rację, okropny. Jak z Pandy.

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

A ja po dzisiejszej jeździe już się cieszę że niedługo mi się kończy kolejny leasing, siedzi się fajnie nisko, silnik fajnie się zbiera i mam tylko nadzieję że automat nie zamuli silnika. Jakbym teraz wybierał sedana to Giulia byłaby już zamówiona, na nieszczęście do jesieni mają już wejść benzyny i wtedy będzie ból głowy.

Którą wersją jeździłeś? 180KM?
Automat na 99% nie zamuli auta, o to bym się nie martwił, a coś było napisane kiedyś, że ma mieć nawet więcej (450Nm) momentu niż manual.

No ja tez dzis w koncu zobaczylem gulie na zywo. Bialy tani kolor nie wyglada ladnie i felgi te mnie nie porwaly, ale cala reszta jest genialna. Autko ma ladne przetloczenia te wciacie w srodkowej czesci i wystajace nadkola nadajace muskulatury furce. Bardzo podoba mi sie szeroki tunel, miejsca w srodku wiecej niz w 159. I najwaniejsze...nie da sie jej pomylic z innym audi czy bmw. Na zywo jest po prostu inna od reszty i piekna.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

W gliwickim Ganinex-sie pusto, no cóż...
za to po sąsiedzku minęło mnie akurat i8 (prowadzą też BMW).
A do Katowic nie chce mi się akurat jechać zobaczyć jak to wygląda w PL.

W Lublinie w lipcu będzie jeszcze czerwona Giulia jedna sztuka więc może będzie tak jak z białą że wszystkie salony dostaną.

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót