kubicze
Aktywny
- Auto
- AR Spider 3.0 V6 98 rok Hardtop
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
We Wrocławiu jest biała i czerwona,
Pokaż załącznik 205210
Na zywo jest ladniejsza i za male za slabe felgi. Zaloz do audi lub bmki felgi slabe i super fele to sa wtedy jakby dwa inne auta. Jak szukalem auta dla siebie to ogladalem bmw e60 i te samo auto potrafilo byc brzydkie i piekne.Kolor taki sam jak w dostawczaku za szyba [emoji14]
No faktycznie coś jej brakuje ale prawie wszyscy którzy widzieli na żywo twierdzą że prezentuje się lepiej niż na zdjęciach.
Mnie za kierownicąNie potrafię zdefiniować ale czegoś brakuje mi w tym aucie![]()
We Wrocławiu jest biała i czerwona,
Pokaż załącznik 205210

https://www.netcarshow.com/alfa_romeo/2016-giulia_quadrifoglio/1280x960/wallpaper_83.htm
Ja rozumiem, że 4 rury w tyle, wielki dyfuzor, spojler na klapie, te wloty w masce silnika (swoją drogą brzydkie) i wysuwany spoiler z przodu to elementy stylistyczne wersji QV, ale w zwykłej wersji mogli zostawić te wycięcia w zderzaku z przodu auta (jak skrzela rekina) i ewentualnie tą "kratkę" za kołem w błotniku, od której ciągnie się to wgłębienie przez całą długość auta. Zabranie tych wszystkich stylistycznych smaczków powoduje, że czegoś autu brak jak pisze rafter, przynajmniej na zdjęciach.
Wersja Ti juz zostala pokazana z tego co gdzies wychwycilemMożliwe , ze za rok czy dwa powstanie jakaś wersja TI , będąca pomostem stylistycznym miedzy wersjami cywilnymi a hardcorowym QV .
Wersja Ti juz zostala pokazana z tego co gdzies wychwycilem
Nie potrafię zdefiniować ale czegoś brakuje mi w tym aucie
Zawodowcy zawodowcami, ale każdy ma swój styl. To, czego nam tu brakuje, to niepowtarzalny styl Giugiaro, do którego nas przyzwyczaił, a którego tu nie ma.Mi też i według mnie chodzi o nijakość, słabą wyrazistość powierzchni / przestrzeni zawartej między przednią częścią błotnika, scudetto i reflektorami. Jest ona wyoblona w rózne strony , ale w mało wyrazisty sposób, chyba brakuje tam ostrzejszych krawędzi, zdefiniowanych detali - jak ma to miejsce w 159 , gdzie każdy detal jest dosłowny, przemyslany a całość zachwyca i nie ma tam nic do poprawiania. Jedyne wytłumaczenie, to pozostawienie sobie furtki na facelifting...
Nie ośmielę sie poprawiać zawodowcówale wiem co bym zmienił...
.
To ja narzekałem. W Audi też mam aku w bagażniku (nie pamietam jak bylo w e90), ale naokoło niego mam miejsce, żeby powkładać różne rzeczy. Tutaj jest po prostu całość wypełniona pianką.Ktos tu narzekal na podloge w bagazniku. Akumulator jest w bagazniku i to pewnie dlatego.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zawodowcy zawodowcami, ale każdy ma swój styl. To, czego nam tu brakuje, to niepowtarzalny styl Giugiaro, do którego nas przyzwyczaił, a którego tu nie ma.
Stylistyka mazdy budzi zachwyt?Fakt, ale dziadek Giugiaro bawi teraz wnuki i nie powinno to oznaczać, że nadszedł kres pięknych i nietuzinkowych stylistycznie samochodów. Skoro młode wilki np. Mazdy potrafią być bezczelnieodważni w swoich projektach , które często budzą zachwyt, to tym bardziej Alfa powinna dysponować designerską śmietanką...