Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Do osób porównujących Mustanga do Giulii Q... Dajcie sobie z tym spokój![]()
Widzę, że ludzie tutaj oczekiwali Alfy wyposażonej jak BMW czy Audi za grube pieniądze, w cenie Hyundaia![]()
Siedziałeś w nowy Mustangu, czy tak twierdzisz na podstawie poprzednich, AMERYKAŃSKICH wersji?
Bo ja jeździłem 3 dni temu nowym GT i jakość wnętrza jest na wysokim poziomie.
Pokaż załącznik 198131
A tą akcyzę to skąd wymyśliłeś?
Rozumiem, że będziesz zamawiał Quadrifoglio i dlatego tak narzekasz na czarną (swoją drogą rewelacyjnie wyglądającą i praktyczną) podsufitkę i kilka innych elementów. Jeśli nie to po co kolejne bicie piany?
Uwierz mi, że na żywo robi to bardzo dobre wrażenie a jest też nawiązaniem do tradycji. Zdjęcia starej Giulietty Ti nijak do tematu nie pasują. To auto kilkadziesiąt lat starsze i wtedy inaczej to wyglądało i były inne priorytety oraz moda.
Mazda 6, 2.2 d 175 km automat w wersji passion ( najbogatsza), z m.in. hudem,wentylowana i podgrzewana skora,kamera,duza navi,kolami 19" ,swiatlami matrycowymi ,i naprawde grubym wypasem,z lakierem,kosztuje 153 tys.
Jest to max wersja. W kombiaku za 8 k mozna dolozyc 4x4.
Mozna ? Mozna.
Alfa w takiej opcji,to pewnie ze 180tys ( 2.2 150) .
Trzeba było kupic progression - miałbyś białą podsufitkę i resztę słupków też![]()
Ale z całym szacunkiem... ja bym się w tym źle czuł. Wykonanie takie sobie, materiały już nie te co w latach 90'tych a do Giulii to lata świetlne... Odczucia z jazdy co najwyżej średnie. Zakręty bierze jak insignia kombi, siedzenia seryjne mało wygodne. Może wersja passion ma jakieś lepsze ale jeśli miał bym dołożyć 30 tys. do Giulii w podobnej konfiguracji to nie miał bym żadnego dylematu.
Heh dokładnie...
To tak jak swojego czasu ludzie (w sumie ci sami co w tym wątkunarzekali na 4C, że Cupra lepszy czas miała na Nurburgringu i jaka to Alfa jest zła i w ogóle, bo dostała baty od Seata, i ma mniejszy bagażnik, i nie zabierze 5-ciu osób, i jest droższa...
Rzuciłem to raczej w formie żartu, ale na tym zdjęciu deska wygląda jak w Nissanie Micra. Nawet byłoby mi głupio to w ogóle porównywać z Giulią.
- - - Updated - - -
A to nie mamy takiego podatku? Pamiętasz, jaka była różnica w cenie najbardziej wypasionej w 159 benzyny 1.75 TBi (jak już V6 zeszło ze sceny), a 2.4 JTD?
Na tej zasadzie, to nikt się nie powinien wypowiadać w tym wątku. No, może 5 osób.
Jeśli "tradycją" nazywasz 159 Ti, to jest zdaje się ten model, który Sergio nazwał wprost "błędem". Ostatnia Alfa, do której tradycji by pewnie Giulia miała nawiązywać, czyli 75 QV, miała szarą podsufitkę, fotele z półskórą - jasna tapicerka i wstawki z czarnej skóry, a zdecydowana większość plastików jest szara, a nie czarna.
Nie twierdzę, że takiej wersji nie powinno być, OK, kto chce, niech zamawia, ale nie kojarzę chyba zdjęć prasowych np. Maserati czy C63 AMG albo M3, gdzie całość byłaby w czerni. To po prostu nie wygląda...
Mazda 6, 2.2 d 175 km automat w wersji passion ( najbogatsza), z m.in. hudem,wentylowana i podgrzewana skora,kamera,duza navi,kolami 19" ,swiatlami matrycowymi ,i naprawde grubym wypasem,z lakierem,kosztuje 153 tys.
Mozna ? Mozna.
co wykazał m.in. ostatni test Motoru
Mozna ? Mozna.
Alfa w takiej opcji,to pewnie ze 180tys ( 2.2 150) .
Aha, i każda 6tka jest taka sama jak inne- nie da się w praktyce indywidualnie wyposażyć. To nie pozwala wejść do tej grupy zwanej Premium, chyba bardziej niż oś napędzana.