rybakmj
Nowy
Nie staje w obronie mazdy ( choc rozwazam jej kupno) ,ale tak:
W wersji passion mam skore na desce. W moim odczuciu prowadzenie jest nieco gorsze od 159,ale tylko nieco. Automat bardzo poprawny. Wypas bardzo duzy ( wentylacji brak,ale grzana kier juz jest,podobnie jak rzesza asystentow roznego rodzaju,z aktywnym tenpomatem wlacznie.) . Wykonanie jest na dobrym poziomie ,powiedzial bym,ze dosyc porownywalnym jak moje byle f10 ( oczywiscie ciagle mowa o passion) .
Hud,raczej ciekawostka,ale jest.
Wyglad- prowadzenie- utrata wartosci- wypas- cena.
Juz wiecie dla czego jezdzi tyle 6.
Osobiscie,jako potencjalny klient,choc nie siedzialem w giulii,nie zaplacil bym za podstawowy motor z doposazeniem ~ 170 tys.
I nie pije do Giulii tylko,ale rowniez do bmw ,czy audi.
Premium ,czy nie, to nadal wozidelko klasy sredniej z r4 pod maska.
150 tys za mazde,to tez nie okazja,ale tam przynajmníej mamy max wypas ,no i 6 oferuje dobre leasingi.
Co do doplaty 20- 30 tys- coz,to nadal w tych kwotach ,wielka roznica.
W wersji passion mam skore na desce. W moim odczuciu prowadzenie jest nieco gorsze od 159,ale tylko nieco. Automat bardzo poprawny. Wypas bardzo duzy ( wentylacji brak,ale grzana kier juz jest,podobnie jak rzesza asystentow roznego rodzaju,z aktywnym tenpomatem wlacznie.) . Wykonanie jest na dobrym poziomie ,powiedzial bym,ze dosyc porownywalnym jak moje byle f10 ( oczywiscie ciagle mowa o passion) .
Hud,raczej ciekawostka,ale jest.
Wyglad- prowadzenie- utrata wartosci- wypas- cena.
Juz wiecie dla czego jezdzi tyle 6.
Osobiscie,jako potencjalny klient,choc nie siedzialem w giulii,nie zaplacil bym za podstawowy motor z doposazeniem ~ 170 tys.
I nie pije do Giulii tylko,ale rowniez do bmw ,czy audi.
Premium ,czy nie, to nadal wozidelko klasy sredniej z r4 pod maska.
150 tys za mazde,to tez nie okazja,ale tam przynajmníej mamy max wypas ,no i 6 oferuje dobre leasingi.
Co do doplaty 20- 30 tys- coz,to nadal w tych kwotach ,wielka roznica.
Ostatnia edycja: