Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wydaje mi się że mam w miarę aktualny soft, natomiast po zatrzymaniu samochodu otwarcie drzwi kierowcy skutkuje u mnie natychmiastowym wyłączeniem systemu infotainment - muzyka, ekran - wszystko out. Otwarcie jakichkolwiek innych drzwi nie zmienia nic, muzyczka gra dalej. Czy tylko ja tak mam? bo jest to trochę frustrujące...
Jedyne co zauważyłem to nowe ikonki na wyświetlaczu między zegarami i radio DAB mniej zrywa, ale może to efekt placebo.
A ja właśnie dzisiaj zostawiłem auto w ASO na wgranie 4 aktualizacji, które pokazały się po podłączeniu komputera kilka dni temu przy okazji przeglądu przy 15 tys. km. Zamiast 4 widocznych w systemie aktualizacji, ASO wgrało mi tylko jedną, bo trzech pozostałych nie dało się pobrać bez pisanie uzasadnienia, jaki problem występuje w aucie, a ja żadnego problemu nie zgłaszałem, bo żadnego problemu nie mam. Jedną z tych 3 niedostępnych dla mnie aktualizacji jest właśnie 8242, która dodatkowo zawiera informację "kampania nie w pełni zrealizowana" i nawet szef serwisu nie wiedział, o co chodzi i obiecał oddzwonić, jak się dowie, o co kaman. Daj znać, jak będziesz wiedział coś więcej na temat aktualizacji 8242, bo mnie też ona intryguje.to chyba jakieś starocie, pewnie te 8231 i 8238
patrze teraz i w Alfie wyskakuje jeszcze nowość 8242 coś na Body Computer ale w żadnym języku nie ma jeszcze słowa opisu a po polsku jeszcze nawet nie ma na liście (sprawdzam jesze angielski i włoski bo tam najpierw się pojawiają). widocznie dopiero jest placeholder i wkrótce coś tam wpiszą. oprócz tego te co były wcześniej, z tych kilku ostatnich to 8232 (lusterka zew), 8233 (koła tylne), 8335(filtr paliwa diesel) i 9239 (prowadnice siedzeń).
Czy możesz coś więcej napisać o tym? Miałem problem z klimatyzacją po dłuższej jeździe. Czy możesz opisać objawy?Dodatkowo podczas ciągłej jazdy 6-7 h zakleszcza sie zawór rozprężny klimatyzacji.
Czy możesz coś więcej napisać o tym? Miałem problem z klimatyzacją po dłuższej jeździe. Czy możesz opisać objawy?
być może ale ostatnio praktycznie w ogóle się nie udziela. Martwię się o niego mimo naszej permanentnej różnicy zdań@anAlfaBeta tez to mial kilja tyg temu temu przy upalach i dlugiej jezdzie autostrada, moze on cos podpowie
Czy możesz coś więcej napisać o tym? Miałem problem z klimatyzacją po dłuższej jeździe. Czy możesz opisać objawy?
7-8 h w moim przypadku autostradowa ciągła podróż. Zamarza przewód niskiego ciśnienia ( powrotny od zaworu rozprężnego do kompresora )
Nawiew wentylatora wkręca sie na max i dmucha temp. otoczenia. Trzeba sie zatrzymać postukać w zamarznięta rurkę, zawór stuknie i klima działa.
A macie może jakiś dokładny opis tej akcji serwisowej?Dzisiaj byłem na serwisie ze względu na rozłączanie się multimediów a w szczególności AA i okazało się, że jest na to kampania serwisowa 8242