Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dostałem tylko informację, że został wgrany nowy soft. Później sprawdzę wersję i napiszę.
Edit : w sumie to nie wiem jaki soft wgrali bo cały czas mam 085.000.046
jak pisalem pare dni temu, 8242 to kampania na BCM, ale nie bylo jeszcze zadnego opisu - zgaduje ze pewnie jakis update wgrali z Witecha i tyle.
A macie może jakiś dokładny opis tej akcji serwisowej?
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Co chwilę rozrywało mi AA i musiałem wyciągać i z powrotem wkładać kabel usb. Raz znikła nawet nawigacja fabryczna i tylko na dole pokazywało na jakiej jestem ulicy. Wyłączenie na krótko samochodu nic nie dawało i dopiero jak postał kilka godzin to wszystko wróciło do normy. Odpukać, teraz wszystko działa.
Na marginesie, czy ktoś orientuje się z kiedy mogą być mapy 1001.8704 ?
Kabel (20 cm) kupiony był kilka miesięcy temu i działał w innym samochodzie z tą samą komórką. Po wpięciu do Giulii nie był w ogóle wypinany. W praktyce AA wyłączał się już max po ok 10 minutach od podpięcia. Po wyjeździe z serwisu i jeździe ok pół godziny wszystko działa poprawnie.reset (pelny power down radia a nie uspienie) jest po paru minutach od wylaczenia. z kazdym telefonem tak miales? AA jest wrazliwy na kable (nie tylko sprawa AR), ori kabel lub firmowy no i niewyrobiony - po paru miesiacach uzywania codziennie juz moga byc problemy gniazda/wtyku. dlatego ja korzystam z AAGateway (do poczytania w wątku o android auto - wczoraj obszerniej opisywalem - bezprzewodowo po WiFi ale troche trzeba czasu spedzic na konfigurowaniu i miec zbedny telefon ktory robi za bramke)
Może inny kabel?No i wykrakałem. Akcja serwisowa nie pomogła i dalej zrywa, chociaż rzadziej.
Teraz chyba ta kampania 8242 ruszyła na dobre, bo właśnie odebrałem telefon z prośbą o podjechanie do ASO w przyszłym tygodniu. Informacja ogólna - aktualizacja body komputera odnośnie wskazań poziomu paliwa.jak pisalem pare dni temu, 8242 to kampania na BCM, ale nie bylo jeszcze zadnego opisu - zgaduje ze pewnie jakis update wgrali z Witecha i tyle.
Może inny kabel?
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
lg g6jaki telefon?
Mój kolega ma podobny problem z lg v30.
Może tu jest problem? Sprawdzałeś z innym telefonem?
https://support.google.com/androida...w/?hl=en&gpf=d/topic/android-auto/A1wijetvi8w