[Giulia] Akcesoria Giulia

• Autor wątku Autor wątku osy4
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie wiem, ale carbon z Ali kosztuje 240 [emoji6]

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

Tyle, że słyszałem o karbonie z ali, że średnio pasuje, żeby nie powiedzieć "nie pasuje". Folia wygląda jak oryginał.

Sorki, ale z tym to Cię nieco poniosło. Tutaj masz porównanie z prawdziwym carbonem. Pierwsze zdjęcie jeszcze przed zmianą obudowy, a drugie już po zamontowaniu.
Różnica jest kolosalna. Na niekorzyść folii, oczywiście.

Druga sprawa jest taka, że u mnie siedzi zwykła folia z nadrukowanym wzorem na miejscu, robione na od ręki - nie chciałem malować a musiałem coś zakryć. Gość co okleja, mówił że gdybym chciał, to foli ze wzorem karbonu jest wile różnych, przez 3D, strukturalne itp., ale trzeba zamawiać a nie miał akurat wzornika.

Next week wjedzie giulia business 2021 wiec wiadomo euforia . Pytanie czy przedni zderzak różni się od veloce ? Szukam wargi dolnej w piano black . Dziękuje jakby co !

Zderzak od Veloce jest trochę inny na dole niż w business. Nie da rady dołożyć tego "języka ".

Zależy jaka dokładka. Stile Itala robi pod oba kroje - zwykły i Veloce/Sport.

Next week wjedzie giulia business 2021 wiec wiadomo euforia . Pytanie czy przedni zderzak różni się od veloce ? Szukam wargi dolnej w piano black . Dziękuje jakby co !

Właśnie wczoraj napisałem do pewnego (chińskiego) użytkownika allegro, czy ma tę "wargę" do zwykłego zderzaka w czarnym macie. Bo wszystkie te wystawiane są w pseudo Carbonie. Odpisał, że ma, więc poprosiłem o wystawienie jej na allegro i "poprawienie", że tak powiem, ceny.

Oto link: https://allegro.pl/oferta/chin-spoiler-splitter-dokladka-zderzaka-alfa-romeo-10482191602

Ciekawe, czy ktoś z już zamawiał coś od tego sprzedawcy. Czy były jakieś problemy oraz czy dojdą jeszcze jakieś opłaty przy przyjeździe kuriera?

Do kazdej pasuje. Ale to chyba jakaś okleina/folia a nie carbon.

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót