Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Dzięki za te zdjęcia czerwonej. Teraz już wiem żeby swojej nie modyfikowaćAlbo te dodatki nie pasują do tego bazowego czerwonego, albo ta sztuka przez małe koło i wysokie zawieszenie nie wygląda jak powinna.. Na czarnej jest lepiej (ale też chyba stoi na eibachu?)

Tak mam Eibacha czyli minus chyba 4cm. 19" maja zimowy sen![]()
Na zywo progi prezentuja sie swietnie. Mysle ze do kazdeko koloru warto. Jakosc wykonania jest ok. tylo jakbym kupowal jeszcze raz to wybralbym wercje z listwami do oklejenia na 275€. lep wyjdzue cenowo.
Jakie te progi? Jak to montować, na spinki oryginalne, czy trzeba wiercić?Gdyby ktoś się zastanawiał: wysyłka progów do PL 75 euro. Suma dla tych z czarnym dekorem 350 euro.
Nic nie wiercimy. 6 spinek od dołu, 2 śruby przy osiach, do zestawu jest dodany klej którym kleimy listwy do progów i progi do samochoduJakie te progi? Jak to montować, na spinki oryginalne, czy trzeba wiercić?
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
Ja mam przyzwoicie doposażone Veloce a tez nie mogę przestaćKurde ! Niby wersja business wleciała ale jakoś słabo to business bo same wydatki na gadżety !?