Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
ja mam bannera teraz 5 rok zaczal isc. Ciekawy jestem ile wytrzyma
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ile zdejmiesz mm?Niestety dustanse 20 mm na tyl nie podlazly i delikatnie obcieraja przy duzym skoku wiec zdjalem o dam do odchudzenia. Efekt dystansow boski aczkolwiek wydaje mi sie ze autko prowadzi sie jakos inaczej
Potwierdzam. Mam te same odczucia. Ale nie ma się co dziwić, bo skoro dajesz z przodu 20mm na stronę (tak przynajmniej ja dałem) to rozstaw kół zmienia się aż o 4cm. Paradoksalnie to dosyć sporo.Qrcze nie wiem jakby jeszcze bardziej czuc szerokosc lacia na kierownicy , ale w zakretach jakby jeszcze sztywniejsza jest.
Dobrze ze masz 225 ale dystans z przodu chcesz wsadzic 25[emoji12] Zobacze jak juz ogarne z gruboscia bo wczoraj bardziej koncentrowalem sie nad tym tarciem niz na samych odczuciach prowadzenia autaZnajomy w E46 na 18" z ori obniżeniem M-pakiet miał dystanse wrzucone jak kupił samochód, ale dość szybko je zdemontował bo nie czuł zbyt pewnie samochodu. Dobrze, że mam opony "tylko" 225mm [emoji14]
Tak mam lekko przyciemnione przednie boczne szyby, ale czolowa nie.przednie szyby też masz delikatnie ściemnione ? daj fotke jak to wyglada