[159] 250 kucy manego

189.jpg
przyszly nowe zabaweczkivtakze kolka beda wygladaly znacznie ladniej na krowce[emoji7]

Ładnie, ile sobie "strzeliłeś" mm ? Dasz mi na przymiarkę spróbować dystans na tył ? Mam teraz ET40 i 8,5" i ciągle nie wiem ile dać na tył: 8mm, 10mm, a może nawet 16mm hehe

20 patryk
nie ma problemu jesli w poniedzialek bedzie pogoda(chcialem dzis ale jak na zlosc leje i leje) bede zmienial laćki wiec mozesz podjechac i przymierzyc. widzialem Cie ostatnio na armii krajowej w chorzowie to rzeczywiscie lekki dystans zrobi Ci robote

Ostatnia edycja:
20 do ti na tyl? Hmmm

No to super, poniedziałek po 15.30 zapowiada mi się luźny więc się zgadamy w takim razie. No ostatnio prawie codziennie bywam na Armii Krajowej hehe śruby dłuższe też sobie kupiłeś ?

Niestety dustanse 20 mm na tyl nie podlazly i delikatnie obcieraja przy duzym skoku wiec zdjalem o dam do odchudzenia. Efekt dystansow boski aczkolwiek wydaje mi sie ze autko prowadzi sie jakos inaczej

Efekt zajebisty, zabawa z dystansami to jak dzień dziecka haha w każdym bądź razie powrzucam też w wolnej chwili parę zdjęć jak to wygląda przy ori 19" Ti na zawieszeniu Ti i jak wychodzi przy feldze 19x8,5 ET40 przy zawieszeniu Eibach. Oba efekty wow!
Marcin a co masz na myśli, że jakoś inaczej auto się prowadzi na dystansach? Gorzej, lepiej, mniej pewnie, bardzie pewnie?

Qrcze nie wiem jakby jeszcze bardziej czuc szerokosc lacia na kierownicy , ale w zakretach jakby jeszcze sztywniejsza jest. Musialbym otroszke jeszcze posmigac lub jak ogarne juz z tylem na cacy dam Ci sie przejechac to sam zobaczysz bo w sumieo zrobilem male kolko jedynie do nomi i spowrotem zeby zobaczyc jak to po wybojach kiedy auto docisnie do ziemi bedzie wygladalo. Przy powolnej jezdzie bylo git, ale jak jedziesz z bytomia w strone centrum jest jedno miejsce gdzie wybija i wpadasz w dolek to przytarlo o sam rant opony. Zmniejsze narazie o 2mm i sie zobaczy.
Dzis oddalem juz krazki do odchudzania moze uda sie kumplowi ogarnac na jutro.

Ostatnia edycja:
Qrcze nie wiem jakby jeszcze bardziej czuc szerokosc lacia na kierownicy , ale w zakretach jakby jeszcze sztywniejsza jest.
Potwierdzam. Mam te same odczucia. Ale nie ma się co dziwić, bo skoro dajesz z przodu 20mm na stronę (tak przynajmniej ja dałem) to rozstaw kół zmienia się aż o 4cm. Paradoksalnie to dosyć sporo.
Kręci się faktycznie jakby ciężej (może to tylko wrażenie), ale za to jak wpadłem w zakręty to czułem podobną różnicę jak wtedy kiedy obniżyłem swoje poprzednie auto. Czyli prowadzenie na plus ;)

Znajomy w E46 na 18" z ori obniżeniem M-pakiet miał dystanse wrzucone jak kupił samochód, ale dość szybko je zdemontował bo nie czuł zbyt pewnie samochodu. Dobrze, że mam opony "tylko" 225mm :P

Znajomy w E46 na 18" z ori obniżeniem M-pakiet miał dystanse wrzucone jak kupił samochód, ale dość szybko je zdemontował bo nie czuł zbyt pewnie samochodu. Dobrze, że mam opony "tylko" 225mm [emoji14]
Dobrze ze masz 225 ale dystans z przodu chcesz wsadzic 25[emoji12] Zobacze jak juz ogarne z gruboscia bo wczoraj bardziej koncentrowalem sie nad tym tarciem niz na samych odczuciach prowadzenia auta

Dystanse 18 mm tyl przetestowane i niestety jeszcze delikatnie potrafia przytrzec. Bede musial je oddac procesowi dalszej kastracji:O Dzis obadalem dokladnie jak autko zachowuje sie na zwiekszonym rozstawie i jednak troche bardziej szarpie kiere na koleinach...ale za to na plus zachowanie autka w zakretach to jakas masakra! Jak do tej pory kleilo sie drogi jak magnez to teraz tak jakby je ktos przyspawal. Zero jakiegokolwiek minimalnego zachwiania czy jakby to nazwac. Po prostu przenika te zakrety jakby byla na sztywno przywalona do drogi. Nawet jazda wezykiem nie powoduje jakiegokolwiek zachwiania. Jest zajebiaszczoB-)

Tocz tocz:)napisałbym do ilu ale i tak nie posłuchasz:)

Amortyzatory
Powrót