culmen
Nowy
Do zobaczenia na Kielcach! 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zobaczyłeś kreski i już sie s........ na tym jakie auto jest super, żeby tu był jakiś film, jak to jedzie to rozumiem, gdyby był film jak to jedzie po zakręcie to i ja bym piał z zachwytu jakby było dobrze. Ale tu nic poza wykresem nie ma i już famfaryJednym słowem - kopara mi opadła.
Już widzę te minki jakiegoś kolorowego misia w super wozie
Ponadto, gdzie Ci cali przeciwnicy takiej mocy w przednio napędowej 156))
Jeszcze raz KOZAK i SZACUN !
Zobaczyłeś kreski i już sie s........ na tym jakie auto jest super, żeby tu był jakiś film, jak to jedzie to rozumiem, gdyby był film jak to jedzie po zakręcie to i ja bym piał z zachwytu jakby było dobrze. Ale tu nic poza wykresem nie ma i już famfary
Nie znam się, ale z takimi kreskami i napędem to to auto jest tylko na wprost- turbo atakuje znienadzka, przód będzie płużył jak szalony. Ale co ja tam wiem
Tak i tak jedzie to lepiej niż nie jedno ponadprzecietne auto na drodze ;-)Zobaczyłeś kreski i już sie s........ na tym jakie auto jest super, żeby tu był jakiś film, jak to jedzie to rozumiem, gdyby był film jak to jedzie po zakręcie to i ja bym piał z zachwytu jakby było dobrze. Ale tu nic poza wykresem nie ma i już famfary
Nie znam się, ale z takimi kreskami i napędem to to auto jest tylko na wprost- turbo atakuje znienadzka, przód będzie płużył jak szalony. Ale co ja tam wiem
Gdy nie to ze jeden mechanik nie życzy sobie fotek jego placu, to wrzuciłbym taka fotkę- 4 foru a kuni jest 3000 i wszystko w 4 łapach z najmłodsze auto z 2003.
A najlepsze ze tamte auta też tylko w linii prostej jadą
Kylo, na prawdę bez urazy, ale teksty typu, że gość widzi i tylko swoje założenia co on może myśleć włóż między książkiJa ciebie świetnie rozumiem, bo mój mózg dział podobnie do twojego i niedługo idę w ta sama stronę co ty
Ale kuśwa gość widzi wykres i wie że jest super, chodź w życiu nie miał z tym nic wspólne i zapewne nie widział czegoś podobnego w akcji. W zakręcie jak będziesz pompował to nie popłynie, ale taki atak turbo na Kielcach nie pomoże
Jeden fotel w S3 to 73 kilogramy, w GTA są lżejsze i to sporotak przy okazji, zazwyczaj jak sie bebeszy to 150 kilo ze srodka leci, a S3 wyjęcie 200 kilo to nie problem
Tylko w Twojej głowieTak to wygląda.
A i 600 konny merc pcha auto, tu auto jest ciągnięte, to zmienia postać rzeczy
Nowa hamownia STW Cente + Niuton oraz pól dnia strojenia - generalnie poprawa konfiguracji EMU i strojenie od zera. Efekt jak na foto. 379 koni Wiem wstaje koszmarnie
Z napędem napisałem sarkastycznie ;-) Bo ilu tu piano-ubijaczy po co tyle KM w przednim napędzie ;-)Jak chodzilo o naped to zostales miom guru w tej kwestii![]()
Grzesiek a co z tym dołem silnika i jego życiem? Jest kurde jakiś włoski silnik w którym nie ma strachu o jego życie dłuższe niż rok bez zaglądania przy męczeniu go więcej niż na hamowniach?
Teddy - ten cel auta chyba powinieneś w końcu wyznaczyć bo kurcze tyle roboty musi być po coś więcej niż wykresy!
Z napędem napisałem sarkastycznie ;-) Bo ilu tu piano-ubijaczy po co tyle KM w przednim napędzie ;-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka