[159/Brera] ringi DRL - projekt

nie ma opcji, zeby po cieciu klosza bylo krocej, po to te zszywki by ustawic dokladnie taka odleglosc jaka byla pierwotnie - w miejsce wyciecia wchodzi dokladnie tyle silikonu ile wycielismy szlifierka. Taki klosz po sklejeniu na dlugosc bedzie identiko ;)

nie ma opcji, zeby po cieciu klosza bylo krocej, po to te zszywki by ustawic dokladnie taka odleglosc jaka byla pierwotnie - w miejsce wyciecia wchodzi dokladnie tyle silikonu ile wycielismy szlifierka. Taki klosz po sklejeniu na dlugosc bedzie identiko ;)

W takim razie jeszcze raz powodzenia. Już na wyjętej lampie wygląda świetnie.

Kilka kolejnych fotek.
Alfa szewiego zmontowana :) Jeszcze bez modułu, ale wróciła w końcu na ulicę.

IMG_0948.jpg IMG_0945.jpg IMG_0949.jpg
IMG_0938.jpg IMG_0939.jpg IMG_0940.jpg IMG_0946.jpg IMG_0947.jpg

najlepsze fotki numer 2 i 3 ;)
ale ringi wygladaja super (jakby tam byly od zawsze...
Wyglad nic nie stracil, wrecz przeciwnie, dzis moze jakies fotki w dzien porobimy jak beda na dwoch autach.

Jestem pelen podziwu dla wiedzy i umiejetnosci Jonasza !!!
;)

Ostatnia edycja:
szewi na tych fotkach ringi świecą? ;) bo jakoś dziwnie wygląda jakby jeszcze nie działały...

Nie swieca, bo czekaja na modul.
Operacja jest dwuetapowa w naszym przypadku:
1) montaz ringow z okablowaniem
2) podlaczenie modulu, ktory nimi steruje

Panowie jak dla mnie pełen szacunek za takie jak dla mnie "grube" modyfikacje... podziwiam was:) jak już wszystko podłączycie efekt będzie powalał!

k...chlopaki REWELACJA.Teraz tylko czekac zeby ktos znowu porownal wasze alfy do beemek:)i bedzie smiesznie.Pozatym straszne z Was swiry.Podkreslam to po raz kolejny.Tez lubie sie powyglupiac

Ostatnia edycja:
Leo i Carlos szykuja sie do montazu prawej lampy ...

ImageUploadedByTapatalk1344545776.259248.jpg

nie ma jak mlotek i lopata do sniegu:).Niezlych narzedzi potrzebowaliscie.Zaczynam sie zastanawiac co braliscie hahahaha

OMFG!!!
Ringi podłączone. Wyglądają oszałamiająco!!! Tego się nie da opisać i żadna fotka tego nie odda.
Rano fotki i filmy :crazy_pilot:

jedna plama świecąca ;) trzeba obejrzeć na żywo! Kiedy prezentacja?

btw. dosyc mocne jest to światło z samych ringów...da się zmniejszyć moc? :)

Amortyzatory
Powrót