[159/Brera] ringi DRL - projekt

Siema:)

YanasH sledze ten temat od samego poczatku i przede wszystkim to musze Ci przyznac OGROMNY SZACUN za poswiecenie i cala prace jaka w ten projekt wkladasz!!!
Moim zdaniem 159 i Brera sa cudowne ale zawsze twierdzilem ze brakuje im wlasnie ringow bo maja bardzo grozny wzrok ale z ringami bylyby jeszcze grozniejsze i to one sa tym brakujacym ogniwem do osiagniecia perfekcji desaignu.
Jesli chodzi o mnie to jestem pierwszym ktory by je kupil od Ciebie;)
Mam tylko male zapytanie jakie funkcje planujesz zaprogramowac dla ringow a mianowicie chodzi mi o to czy bedzie funkcja ze jak wlaczysz swiatla mijania to ringi sie sciemnia do tego stopnia ze bedzie ich mozna bezpiecznie uzywac noca bez razenia innych. Ringi jako DRL sa super ale mega super byloby moc ich uzywac takze noca razem z reszta swiatel tak jak to chyba jest w BMW. Tylko pomysl o reakcji w nocy innych kierowcow na szesc groznych ringow w tylnym lusterku...:crazy_pilot:

Mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzilo...

Pozdrawiam i zycze sukcesow w pracy nad projektem:)

Szkoda, że nie załapałeś się do grupy projektu. Wyszłoby Ci trochę taniej.
Prace zakończone zostaną w czerwcu. Jeśli będzie zainteresowanie wykonam dodatkowe sztuki na lipiec.

Obudowa idealnie pasuje :)
IMG_0719.jpg

Tomek, pozwol ze ja odpowiem - tak bedzie opcja sciemniania do jazdy w nocy tj funkcjonalnosci z ringow BeEmWu oraz dodatkowo fajne efekty (takie jakich w BMW ni ma ;) Warto wejsc w ten projekt. Yonash rzeczywiscie jest niesamowity :) a niedlugo bedzie juz mozna podziwiac ringi w autach testowych :)

W naszym grupowym zamówieniu wyszło po około 800zł na łebka. Szacuję kolejne zestawy w cenie około 900-950zł (za pełen komplet z okablowaniem, wtyczkami, itp.). Zależy o ile ceny wzrosną przy mniejszym zamówieniu. Jak się zbierze więcej chętnych, to cena będzie maleć. Gdyby to miało być pojedyncze zamówienie cena mocno zbliży się do tysiąca...

Jest to cena części bez reflektorów i bez przeróbki?
Czy może zawiera przeróbkę na przesłanych do Ciebie reflektorach?
Pozdrawiam.
- Rafał

Przeróbkę robisz sam. Jest to relatywnie prosta sprawa. Zrobię dokładną instrukcję. Wystarczy mieć co najmniej jedną "prawą" rękę ;) Większy problem każdy będzie miał ze zdobyciem narzędzi.

Filmik (który już wcześniej wrzuciłem na grupę):

Ciekawostka. Z takimi olbrzymami nasz elektronik-lutownik będzie pracował :cool:
IMG_0724.jpg

Bajerka Yonash, świetna robota. Kiedy montujesz pierwszy zestaw do alfy?

Po wielu wielu przeróbkach, poprawkach zamykam projekt płytki. W weekend dogaduję się z kolesiem, który będzie to lutował, czy czasem nie ma jakiś uwag technicznych i zamawiam pierwszą płytkę na prototyp.
Ostatnie przymiarki:

IMG_0732.jpg

IMG_0733.jpg

IMG_0736.jpg

Informuję, że jest jedno miejsce w obecnej pierwszej turze produkcji ringów. Prototypowa tura ma tą zaletę, że jest mniejszy koszt. Inna zaleta jest taka, że druga tura zapewne będzie realizowana dopiero na wiosnę.

Informuję, że jest jedno miejsce w obecnej pierwszej turze produkcji ringów. Prototypowa tura ma tą zaletę, że jest mniejszy koszt. Inna zaleta jest taka, że druga tura zapewne będzie realizowana dopiero na wiosnę.

Ja sie na nie pisze jesli mozna:)

Pozdrawiam:)

Ja sie na nie pisze jesli mozna:)

Pozdrawiam:)
Na pewno wskakujesz. Muszę tylko ustalić na czyje miejsce, bo powstało małe zamieszanie ;) Przygotuj 500zł, niebawem będziesz musiał się z tą osobą rozliczyć. Potem dojdzie jeszcze koło 300zł jak moduły będą zmontowane, zaprogramowane i gotowe do wysyłki. Zaproszę Cie do naszej grupy.

IMG_0769.jpg IMG_0768.jpg
W weekend montaż :)

ps. Jest jeszcze jedno miejsce wolne w pierwszej grupie.

weekend montaz, czy juz na samochodzie? ;)

Amortyzatory
Powrót