omron8
Nowy
- Auto
- 155 1.8 16v T.Spark 103 kW 1996r.
Tu macie przepis na moc https://www.youtube.com/watch?v=24afjVqm2Uw 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
ktoś pisał że ja jestem zaślepiony że się mnie czepiasz ?K24/K20 z hondy
modyfikacje ogólnie są fajne nic do tego nie mam sam je lubie, ale rozbawili mnie tu ludzie co piszą o wypadaniu z zakrętu przez moment i mocach na oske itp.
ogólnie zaślepienie alfistów na inne marki jest oszałamiające.
i tu jeszcze fota dla Ciebie OMEN- NA![]()
Jak tam ? dzieje się coś![]()
Korzystając z chwili wolnego zawitałem do cinsoftu.![]()
Ładny wynik chętnie zobaczył bym jak to jedzie![]()
Obawiam sie, ze nie za szczegolnie ze wzgledu na mase i ze 156 20V zrobione na 230-240 jedzie lepiej. Przynajmniej na suchym![]()
Nie jedzie lepiejteraz jest bardzo podobnie jak 280KM w 156
, a nawet nie wiem czy nie lepiej. Będzie chwila to spróbuje przegonić oba auta
![]()
To oznaczaloby, ze prawa fizyki nie istnieją.
Jak auto 300 kg ciezsze, z taka sama lub mniejsza moca NA KOLACH, moze byc szybsze? Zakladam, ze mowimy o przyspieszaniu na w miare przyczepnej nawierzchni i na w miare dobrej gumie i ze obydwa auta sa sprawne.
To oznaczaloby, ze prawa fizyki nie istnieją.
Jak auto 300 kg ciezsze, z taka sama lub mniejsza moca NA KOLACH, moze byc szybsze? Zakladam, ze mowimy o przyspieszaniu na w miare przyczepnej nawierzchni i na w miare dobrej gumie i ze obydwa auta sa sprawne.
Bo ma więcej momentu ?
a tak zapytam bo mam 159 2.4 JTDm napęd przód po zmianie mapy zaślepieniu EGR wycieciu DPFu z seryjna turbiną wyciągnąłem 267KM na automacie na dziś daję rade nawet się fajnie lata mam pytanie odnośnie 2260 turbo z czego wstawiałeś z jakiego auta i czy sterowanie pasowało czy pełna zmiana tzn. przeróbką uchwytów itd czy z tym nie był problemów? bo chcę też IC i wydech wymienić ale wszędzie szukam i mało tego jest tak żebym sobie kuku nie zrobił i jakiegoś badziewia nie kupił co nic mi nie da?
i jeszcze pytanie co z kolektorem ssącym zmiana na większy ?